Możecie mi przypomnieć na początku października, że przedstawiciel Sigmy obiecał dać do testów wszystkie szkiełka z bagnetem 4/3 (łącznie ze 150 macro i 30 f/1.4) :-D .
Pozdrawiam
Wersja do druku
Możecie mi przypomnieć na początku października, że przedstawiciel Sigmy obiecał dać do testów wszystkie szkiełka z bagnetem 4/3 (łącznie ze 150 macro i 30 f/1.4) :-D .
Pozdrawiam
dac Tobie? czy dac nam :mrgreen:
hihihi jestem chetny ;)
OOOOO !!!!!! to może jakies spotkanko w jesiennym plenerze na grupowe testownie w Warszawie zrobimy ??? Zawsze to lepiej poprzypinać do różnych aparatów i każdy coś popstryka swoim okiem.
Napewno znajdą się chętni.
Hmmm - gdybyś potrzebował osoby do przeprowadzenia testu porównawczego 30 f 1,4 z zuiko 50mm to ja się piszę ;D
No takie małe spotkanie połaczone z testowaniem byłoby bardzo dobrym pomysłem. Kilka osób w jakimś plenerze, potem małe piwko i może być całkiem sympatycznie. Takie "prawie" spontaniczne spotkania często się udają. Na forum Subaru "pojeżdżawki" i "upalanka" super się udają więc i my moglibyśmy "pofocić" nieco :-D
no to cos czuje ze wkonu dojdzie do jakiegos spotkania ;-)
no i może SIGMA POLSKA by coś sprzedała:)
trzeba podsunąć im ten argument
Super wiadomośćCytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
Zwłaszcza zalezy mi na tej 30'
cały czas myślę, czy jednak jej niekupić:)
Poróbcie trochę zdjęć i czekam na opinię
Hiii .
Sigma w ogóle powinna popracować nad Nami Olkowacami , My tacy wygłodzeni tych szkiełek .Jak by nas mądrze podeszli to sam bym może groszem sypnął i zrezygnował z kupna 14-54, a pokombinował coś od sigmy. Kurde mogliby nas jakoś dopieścić.
IMHO 30 mm (czyli w Olku dla małego obrazka 60 mm) to dla mnie długość taka ni z gruchy ni z pietruchy. Gdyby to było 20 albo 25 (czyli standard) to może warto byłoby wydać kaskę.Cytat:
Zamieszczone przez pleg