Witam, interesuje mnie jak mozna ocenic ponizsze fotki
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Wersja do druku
Witam, interesuje mnie jak mozna ocenic ponizsze fotki
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Myślę, że można dobrze ocenić tą sesję. Ponieważ jest to ewidentnie sesja sfokusowana na kobiecą publikę zapytałem się koleżanki co ona sądzi o tej sesji.
Koleżance spodobało się zdjęcie 1 i 4, natomiast wielce się skrzywiła na odsłoniętą klatę modela ;) stwierdziwszy, że ona nie lubi jak facet pokazuje klatę i jest to bleee i fujjj.
Nie tylko kobietom może się podobać facet - to tak tytułem poprawności politycznej ostatnio niemodnej ;)
W 1 i 6 chyba doczepiłbym się do obciętej torby.
5 wg mnie bardzo ładna.
Pozostałe ładne ale ostatnia nie razi mnie tak bardzo odsłoniętym torsem - są kobiety co to jednak lubią :) No niech będzie , nie tylko kobiety ;)
Sam się uśmiałem jak skojarzyłem zaciemnienie dzinsów (na fotce nr 2 najlepiej widoczne) z niekontrolowanym oddaniem moczu ;) A byłem kiedyś na takiej imprezie ;) Idiotyczne skojarzenie ale jednak ;)
Generalnie kawał dobrej roboty :)
no no zrobić udaną sesje z facetem to jest sztuka , fajne foty.
jako kobieta wyrażę swoją absolutnie obiektywną opinię.. 8)
ujęcie nr 6 bardziej podoba mi się w wersji nr 1, czyli czarno-białej, chocaż nie przepadam za takimi zdjęciami, to akurat w tym wypadku jestem na tak..
jest jeden szczegół w zdjęciu nr 3 do którego muszę sie przyczepić, bo to zwróciło moją uwagę, nie wiedzieć czemu.. mianowicie ułożenie prawej ręki i koszuli, wygląda to tak jakby mężczyzna miał połamaną ręke.. ;)
zdjęcie nr 4 jest rewelacyjne.. podoba mi sę kolorystyka i ujęcie.. :D
odkryty tors jest ok na zdjęciu nr 7, ale.. rozpiełabym temu panu całkowicie koszule i posadziła normalnie "po turecku".. to tylko moja wizja, chyba nie powinnam aż tak bardzo ingerować.. :)
reszta fotek jest miła dla oka.. model również przystojny.. no, ale miałam oceniać fotki a nie obiekt.. ;)
Foty bardzo OK, jednak wolałbym, żeby na zdjęciu była kobieta. Ale sesja zawodowa. Dobra uwaga z tą połamaną ręką. Najlepsza dla mnie pierwsza, ja bym wszystkie zrobił czarno-białe.
Nom fotki eleganckie też bym wolał kobiete ale fotki są naprawdę ok :)