Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Na 150-ciu milimetrach

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria

Na 150-ciu milimetrach

Witam, interesuje mnie jak mozna ocenic ponizsze fotki

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Myślę, że można dobrze ocenić tą sesję. Ponieważ jest to ewidentnie sesja sfokusowana na kobiecą publikę zapytałem się koleżanki co ona sądzi o tej sesji.

Koleżance spodobało się zdjęcie 1 i 4, natomiast wielce się skrzywiła na odsłoniętą klatę modela stwierdziwszy, że ona nie lubi jak facet pokazuje klatę i jest to bleee i fujjj.
    blady

nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3

Awatar Yello_35
    Mieszka w
    Zgorzelec
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Nie tylko kobietom może się podobać facet - to tak tytułem poprawności politycznej ostatnio niemodnej

W 1 i 6 chyba doczepiłbym się do obciętej torby.

5 wg mnie bardzo ładna.

Pozostałe ładne ale ostatnia nie razi mnie tak bardzo odsłoniętym torsem - są kobiety co to jednak lubią No niech będzie , nie tylko kobiety

Sam się uśmiałem jak skojarzyłem zaciemnienie dzinsów (na fotce nr 2 najlepiej widoczne) z niekontrolowanym oddaniem moczu A byłem kiedyś na takiej imprezie Idiotyczne skojarzenie ale jednak

Generalnie kawał dobrej roboty
    IS 500 + osprzęt ; marny C 480
    Pozdrawiam serdecznie - Yello 35

robin102
    Gość
    no no zrobić udaną sesje z facetem to jest sztuka , fajne foty.

Mieszka w
    Bogatynia
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    jako kobieta wyrażę swoją absolutnie obiektywną opinię..
    ujęcie nr 6 bardziej podoba mi się w wersji nr 1, czyli czarno-białej, chocaż nie przepadam za takimi zdjęciami, to akurat w tym wypadku jestem na tak..
    jest jeden szczegół w zdjęciu nr 3 do którego muszę sie przyczepić, bo to zwróciło moją uwagę, nie wiedzieć czemu.. mianowicie ułożenie prawej ręki i koszuli, wygląda to tak jakby mężczyzna miał połamaną ręke..
    zdjęcie nr 4 jest rewelacyjne.. podoba mi sę kolorystyka i ujęcie..
    odkryty tors jest ok na zdjęciu nr 7, ale.. rozpiełabym temu panu całkowicie koszule i posadziła normalnie "po turecku".. to tylko moja wizja, chyba nie powinnam aż tak bardzo ingerować..
    reszta fotek jest miła dla oka.. model również przystojny.. no, ale miałam oceniać fotki a nie obiekt..
    "grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą.." - z olympusem c-770..

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Foty bardzo OK, jednak wolałbym, żeby na zdjęciu była kobieta. Ale sesja zawodowa. Dobra uwaga z tą połamaną ręką. Najlepsza dla mnie pierwsza, ja bym wszystkie zrobił czarno-białe.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar djus
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Nom fotki eleganckie też bym wolał kobiete ale fotki są naprawdę ok
    Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów