Myślę, że można dobrze ocenić tą sesję. Ponieważ jest to ewidentnie sesja sfokusowana na kobiecą publikę zapytałem się koleżanki co ona sądzi o tej sesji.
Koleżance spodobało się zdjęcie 1 i 4, natomiast wielce się skrzywiła na odsłoniętą klatę modelastwierdziwszy, że ona nie lubi jak facet pokazuje klatę i jest to bleee i fujjj.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Nie tylko kobietom może się podobać facet - to tak tytułem poprawności politycznej ostatnio niemodnej
W 1 i 6 chyba doczepiłbym się do obciętej torby.
5 wg mnie bardzo ładna.
Pozostałe ładne ale ostatnia nie razi mnie tak bardzo odsłoniętym torsem - są kobiety co to jednak lubiąNo niech będzie , nie tylko kobiety
![]()
Sam się uśmiałem jak skojarzyłem zaciemnienie dzinsów (na fotce nr 2 najlepiej widoczne) z niekontrolowanym oddaniem moczuA byłem kiedyś na takiej imprezie
Idiotyczne skojarzenie ale jednak
![]()
Generalnie kawał dobrej roboty![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
no no zrobić udaną sesje z facetem to jest sztuka , fajne foty.
jako kobieta wyrażę swoją absolutnie obiektywną opinię..![]()
ujęcie nr 6 bardziej podoba mi się w wersji nr 1, czyli czarno-białej, chocaż nie przepadam za takimi zdjęciami, to akurat w tym wypadku jestem na tak..
jest jeden szczegół w zdjęciu nr 3 do którego muszę sie przyczepić, bo to zwróciło moją uwagę, nie wiedzieć czemu.. mianowicie ułożenie prawej ręki i koszuli, wygląda to tak jakby mężczyzna miał połamaną ręke..
zdjęcie nr 4 jest rewelacyjne.. podoba mi sę kolorystyka i ujęcie..
odkryty tors jest ok na zdjęciu nr 7, ale.. rozpiełabym temu panu całkowicie koszule i posadziła normalnie "po turecku".. to tylko moja wizja, chyba nie powinnam aż tak bardzo ingerować..
reszta fotek jest miła dla oka.. model również przystojny.. no, ale miałam oceniać fotki a nie obiekt..![]()
"grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą.." - z olympusem c-770..
Foty bardzo OK, jednak wolałbym, żeby na zdjęciu była kobieta. Ale sesja zawodowa. Dobra uwaga z tą połamaną ręką. Najlepsza dla mnie pierwsza, ja bym wszystkie zrobił czarno-białe.
Nom fotki eleganckie też bym wolał kobiete ale fotki są naprawdę ok![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl