Bardzo prosze o ocene i cenne wskazowki, zdjecia prezentuje w linku ponizej, dotyczy zdjec sportowych:
www.pimp.ownlog.com
pozdrawiam
Wersja do druku
Bardzo prosze o ocene i cenne wskazowki, zdjecia prezentuje w linku ponizej, dotyczy zdjec sportowych:
www.pimp.ownlog.com
pozdrawiam
Prawdę mówiąc nie lubię takich "prezentacji". Wolę gdy się wrzuca max 5 fotek i ułatwia nam zadanie. I na tym pozostanę - za dużo tego jest. Tylko nieliczne mają ostrość. Reszta nieciekawa. Wrzuć tutaj to ustosunkuję się do Twego wyboru.
Naprawdę chciałbym Ci coś napisać jakubgaw. Przepraszam że tego nie zrobie. Czekanie na wczytanie wszystkich fotek poprostu mnie zanudziło i odpuściełm. Fakt, że może łącze niezbyt szybkie ale gdyby zdjęć było mniej zdecydowanie byłoby łatwiej.
zdjęcia słabe, w dodatku wszystkie niemal takie same... oczywiście różnią się, ale ma się wrażenie że to sa w sumie jakieś 3 zdjęcia...
koleś w locie, chmara ludzi, no i brzydkie gołe baby...
imho 2+
ja akurat mam szybkie łacze ale i tak długo czekałem, za długo. 99% osób się zniechęci (oprócz 1% znajomych). radzę coś z tym zrobić.
ale walcz dalej i się nie poddawaj!
ska
Miałem ten sam problem co Nurek - czekałem a szlag mnie powoli trafiał ;) Ale jakbym wiedział , że brzydkie gołe baby są to bym jednak poczekał :)
Czekam na wypowiedź dyżurnej feministki na tym forum - za powyższe sformułowania oberwiemy po uszach ;)
Cześć
Te gołe babki ze zwisającymi .... liścmi w tle na końcu - to chyba celowo tak..... :)
A zdjęcia - treść mi się podoba - bo sport ekstremalny - jak dla mnie ;)
Pzdr
Mówicie goła baba? No to ja czekam.
Popełniłeś błąd - trzeba było wybrać trzy, cztery najlepsze foty i tylko je pokazać.
A gołe baby fajne - dla tej z prawej niestety grawitacja nie jest łaskawa.
Pozwoliłem sobie troszkę ciaśniej skadrować fotę.
A to dobre Yello_35 :lol: . Kasia nam da popalić :D.Cytat:
Zamieszczone przez Yello_35
No prosze. Rafał uprościł nam problem wyczekiwania na wczytanie długiej listy :wink:.
Nie moglem sie zdecydowac wiec wrzucilem wiecej teraz widze ze o wiele wiecej nic=z powinno byc, nastepnym razem bedzie lepiej.
Kto to taki p. Kasia?