Bardzo prosze o ocene i cenne wskazowki, zdjecia prezentuje w linku ponizej, dotyczy zdjec sportowych:
www.pimp.ownlog.com
pozdrawiam
Bardzo prosze o ocene i cenne wskazowki, zdjecia prezentuje w linku ponizej, dotyczy zdjec sportowych:
www.pimp.ownlog.com
pozdrawiam
Prawdę mówiąc nie lubię takich "prezentacji". Wolę gdy się wrzuca max 5 fotek i ułatwia nam zadanie. I na tym pozostanę - za dużo tego jest. Tylko nieliczne mają ostrość. Reszta nieciekawa. Wrzuć tutaj to ustosunkuję się do Twego wyboru.
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Naprawdę chciałbym Ci coś napisać jakubgaw. Przepraszam że tego nie zrobie. Czekanie na wczytanie wszystkich fotek poprostu mnie zanudziło i odpuściełm. Fakt, że może łącze niezbyt szybkie ale gdyby zdjęć było mniej zdecydowanie byłoby łatwiej.
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2
zdjęcia słabe, w dodatku wszystkie niemal takie same... oczywiście różnią się, ale ma się wrażenie że to sa w sumie jakieś 3 zdjęcia...
koleś w locie, chmara ludzi, no i brzydkie gołe baby...
imho 2+
ja akurat mam szybkie łacze ale i tak długo czekałem, za długo. 99% osób się zniechęci (oprócz 1% znajomych). radzę coś z tym zrobić.
ale walcz dalej i się nie poddawaj!
ska
Miałem ten sam problem co Nurek - czekałem a szlag mnie powoli trafiałAle jakbym wiedział , że brzydkie gołe baby są to bym jednak poczekał
![]()
Czekam na wypowiedź dyżurnej feministki na tym forum - za powyższe sformułowania oberwiemy po uszach![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Cześć
Te gołe babki ze zwisającymi .... liścmi w tle na końcu - to chyba celowo tak.....
A zdjęcia - treść mi się podoba - bo sport ekstremalny - jak dla mnie
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Mówicie goła baba? No to ja czekam.
Popełniłeś błąd - trzeba było wybrać trzy, cztery najlepsze foty i tylko je pokazać.
A gołe baby fajne - dla tej z prawej niestety grawitacja nie jest łaskawa.
Pozwoliłem sobie troszkę ciaśniej skadrować fotę.
A to dobre Yello_35Zamieszczone przez Yello_35
. Kasia nam da popalić
.
No prosze. Rafał uprościł nam problem wyczekiwania na wczytanie długiej listy.
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2
Nie moglem sie zdecydowac wiec wrzucilem wiecej teraz widze ze o wiele wiecej nic=z powinno byc, nastepnym razem bedzie lepiej.
Kto to taki p. Kasia?