Pogrzebałem troszkę w moich starszych zdjęciach i znalazłem takie fotki :lol: co o nich sądzicie?
1. Moja kicia
2. Kwiatuszek1
3.Kwiatuszek2
4.Stokrotka rosła polna
Wersja do druku
Pogrzebałem troszkę w moich starszych zdjęciach i znalazłem takie fotki :lol: co o nich sądzicie?
1. Moja kicia
2. Kwiatuszek1
3.Kwiatuszek2
4.Stokrotka rosła polna
IMHO zbyt centralnie...
podzielam.....
Więc jakie kadry byście proponowali? Czekam na sugestie :lol:
Moje uwagi, nie wiem czy słuszne czy nie, ale tak to widzę: :D
Pierwsza fotka - ciężko od razu rozpoznać gdzie ta kicia jest na tym zdjęciu, dopiero po chwili przyglądania się zauważyłem że to kawałek głowy :wink:
Druga - chyba brakuje GO. Ostrość na pierwsze płatki a tam w głębi takie ładne okazy siedzą, przydałoby się je wyeksponować.
Trzecia - ładny kwiatek... ale co dalej? Taki centralny kadr dla tego kwiata mi nie pasuje. Kwiat pochyla się w prawo to dałbym tam więcej miejsca, może więcej łodygi na dole i kadr pionowy?
Czwarta - pomimo że mało ostrości to mi się najbardziej podoba :!: Można znów dyskutować o kadrze, ale ogólnie fajna głębia ostr. i takie 'miękkie' to zdjęcie :D
Pozdrawiam
Dziękli wielkie za uwagi, na przyszłość postaram się do nich stosować :lol:
Pozdrawiam
ciekawie wygląda kwiatuszek 1, taki jakiś ... rozstrzelony :D a kotek to jest też w skali makro ?
1 podoba mi sie własnie dlatego, że przez pierwsze pare milisekund nie wiadomo co to jest :)