Olek c-765 + adapter cla-4 + filtr UV Hoya + statyw + polar Hama + 2xOlympus Li-10b... może jeszcze cos będzie
IMHO zbyt centralnie...
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
podzielam.....
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Więc jakie kadry byście proponowali? Czekam na sugestie![]()
Olek c-765 + adapter cla-4 + filtr UV Hoya + statyw + polar Hama + 2xOlympus Li-10b... może jeszcze cos będzie
Moje uwagi, nie wiem czy słuszne czy nie, ale tak to widzę:![]()
Pierwsza fotka - ciężko od razu rozpoznać gdzie ta kicia jest na tym zdjęciu, dopiero po chwili przyglądania się zauważyłem że to kawałek głowy![]()
Druga - chyba brakuje GO. Ostrość na pierwsze płatki a tam w głębi takie ładne okazy siedzą, przydałoby się je wyeksponować.
Trzecia - ładny kwiatek... ale co dalej? Taki centralny kadr dla tego kwiata mi nie pasuje. Kwiat pochyla się w prawo to dałbym tam więcej miejsca, może więcej łodygi na dole i kadr pionowy?
Czwarta - pomimo że mało ostrości to mi się najbardziej podobaMożna znów dyskutować o kadrze, ale ogólnie fajna głębia ostr. i takie 'miękkie' to zdjęcie
![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Dziękli wielkie za uwagi, na przyszłość postaram się do nich stosować![]()
Pozdrawiam
ciekawie wygląda kwiatuszek 1, taki jakiś ... rozstrzelonya kotek to jest też w skali makro ?
Olympus C-765 Ultra Zoom
zapraszam http://www.zloty102.glt.pl ,gg2717385
1 podoba mi sie własnie dlatego, że przez pierwsze pare milisekund nie wiadomo co to jest![]()