hej , przedstawiam dwie moje nowe fotki pstrykniete podczas swiatecznego sniadanka dzis :D
pozdrawiam wszystkich :)
hej
Wersja do druku
hej , przedstawiam dwie moje nowe fotki pstrykniete podczas swiatecznego sniadanka dzis :D
pozdrawiam wszystkich :)
hej
Fajnej podstawki dla Baranka uzyłeś :!: :arrow: :wink:
Pozdrawiam
slabiutkiena pierwszym wb jest zle ustawiony, tlo nie jest czarne, no i nie przedstawia nic ciekawego
drugie natomiast, tez jest slabe, poniewaz: jest nieostre, kadr snajperski, zasmiecone tlo, no i ziarno... pozdrawiam
z tego copamietam to ty tez robiles fotki swieczki, wiec nie wiem czemu moje nie przedstawwia nic ciekawego a twoje swieczki przedstawiaja .Cytat:
Zamieszczone przez milo
uwazam ze prezentacja palacej sie swieczki jest ciekawym pomyslem, bo sam takowe robiles... i tak samo wzorowalem sie na tym ze nie jest ostre..
pozdrawiam.
:D
uchwycilem tez troszke zielonego ;)
pozdr.
Przede wszystkim popracuj nad tlem, nie ma nic gorszego niz jakies rzeczy za pierwszoplanowym obiektem ktore odciagaja wzrok.
oo cenna konstruktywna porada :)Cytat:
Zamieszczone przez Pazurek
dzieki :)
Dlaczego Twoje fotki charakteryzuja się brakiem ostrości??? Rozumiem, kiedy ujęcie jest trudne, obiekt dynamiczny, ale np. baran na flaszce? Dowolony aparat poradziłby tu sobie bez problemu. A to jużktóreś z kolei nieostre Twoje zdjęcie. Nic tu nie można mądrego napisać przez ta ostrość. No i wg mnie maja dziwną kolorystykę, taką, jak by to ująć... nie wiem. Dziwną i już. Np. "zielone" jest strasznie "cyfrowe". Ale głownie ostrość.
wiesz o co mi chodzilo anatom, o to ze to zdjecie nie jest ciekawe bo: przedstawia jedna brudna swieczke [ u mnie bylo kilka ustawionych] tlo jest zafajdane [ u mnie bylo czarne ] no i kadr jest centralny... jask juz robisz takie rzeczy to staraj sie troche pokombinowac...
@ANATOM - moze sprobuj zwrocic uwage na szczegoly otaczajace fotografowany przez Ciebie przedmiot. Noi ta ostrosc...a raczej jej brak :wink: