wiatm zamieszczam na razie 1 fotke z mojego ostatniego wypadu w Karkonosze. Co sadzicie o tej fotce?? jak bedzie sie podobala to sprobuje cos dorzucic Pozdrawiam
Zmieniam na img :) - (A)rturo
Wersja do druku
wiatm zamieszczam na razie 1 fotke z mojego ostatniego wypadu w Karkonosze. Co sadzicie o tej fotce?? jak bedzie sie podobala to sprobuje cos dorzucic Pozdrawiam
Zmieniam na img :) - (A)rturo
Widok ze schroniska na Śniezce na strażnice SG? :)
Chcemy jeszcze!!!!
Też tam byłem w podobnej scenerii, ale niestety kilka lat temu bez cyfrówki.
hej, jak tytuł postu wskazuje jest to widok ze schroniska Odrodzenie, ktore znajduje się w połowie drogi między Szrenicą a Śnieżką. w niedziele było tam -15 stopni i jakiś metr śniegu minimum. Pozdrawiam
Tez bylam niedawno w gorach, niestety caly czas padal snieg i ze zdjec nici. A Ty miales wiecej szczescia :) .
Co do zdjecia to kadr pod dziwnym katem... rozumiem, ze chodzilo o obramowanie? :)
świetny widoczek :roll:
cos tam jakies plamki zauwazyłem na niebie - miałes obiektyw zachlapany?
Poza tym ok :)
Szkoda ze odrobinkę nie podciągnąłes kolorkow ;) byłoby jak z alpejskiego folderu (to nie krytyka) :)
Te plamki to pewnie na szybie :)
Pomysł ciekawy, piękne otoczenie, nic tylko pozazdrościć. Osobiście poszukałbym jeszcze innego kadru, tak żeby bardziej zwrócić uwagę oglądającego zdjęcie na ten dom w oddali.
Pozdrawiam
te plamki to zabrudzenia na szybie, ponieważ zdjęcia były robione z wnętrza schroniska. pozdrawiamCytat:
Zamieszczone przez qwerty
szkoda ze nie wyszedłes na zewnątrz... parę minut na mrozie nie zaszkodziłoby aparatowi... no ale plamki zawsze mozna jeszcze usunąc w PS-ie :)
zamieszczam domek ten sam w nieco wiekszym zblizeniu (specjalnie dla no Shadow Kick
http://arturo.serv01.net/olympus/upl...iki/domek2.JPG