Dopiero sie ucze ale kocham robic zdjecia, mam nadzieje ze bedziecie dla mnie wyrozumiali...:)
Wersja do druku
Dopiero sie ucze ale kocham robic zdjecia, mam nadzieje ze bedziecie dla mnie wyrozumiali...:)
Tu dodaje jeczsze kilka :)
Ostatnie mi się podoba. Troche nietypowe. na pierwszym irytuje za to ten świecący krzyż z napisem. Zbyt nachalny.
Pozdr.
Edit: ostatnie z pierwszej serii
Z pierwszego zdjecia chce zrobic wklejke na pierwsza str albumu dlatego tez ten krzyz i dziekuje za opinie :)
Pierwzse to taki żart, raczej. Bardzo podoba mi się ostatnie, znaczy zdjęcia z oficialnego foto na komunii mojego dzecka, nie mają klimatu, głębi, spojrzenia. Chyba, bo do końca nie widziałem, ale raczej takie zdjęcie, jak Twoje jest wskazane. Mało "komunistek" i jakie parametry ?
Pstrykalam zdjecia jak szlo :)
Potem ubytki staralam sie zatuszowac Photoshopem...
Na ostatnim zdjeciu ktore sie wam spodobalo uzylam filtru rozmyta poswiata...
No i troche pobawilam sie balansem bieli...
Od nie dawna odkrylam ze uwielbiam robic zdjecia niestety nie mam zadnej szkoly ani kursu wiec aparat, a konkretnie jego funkcje sa dla mnie "jeszcze" czarna magia co napewno mozna zaobserwowac na moich zdjeciach...:)
Tu jeszcze kilka z reszta "komunistek" i "komunistow" :D
Najbardziej mi się rzuca w oczy że każde foto jest inaczej obrabiane. W moim odczuciu to tak jak byś szukała prawidłowej wersji możne sepia może B&W.Wydaje mi się że tego typu zdjęcia to powinna być seria, żeby składowe elementy nie odbiegały od siebie aż tak znacznie.
Pozdrawiam.
Widać jakiś zamysł, reszta przyjdzie z czasem.
Poczatkiem kierowalam sie tym pomyslem aby kazde zdjecie w kosciele zrobic na czarno biale i poswiata aby podkreslic waznosc i niewinnosc tej chwili, a reszte w kolorze...Ale moj maz powiedziela ze bedzie to nudne wiec wprowadzil mnie w blad...hmmm...Ma pan racje ze jest tu malutki balagan...