Dopiero sie ucze ale kocham robic zdjecia, mam nadzieje ze bedziecie dla mnie wyrozumiali...![]()
Dopiero sie ucze ale kocham robic zdjecia, mam nadzieje ze bedziecie dla mnie wyrozumiali...![]()
Tu dodaje jeczsze kilka![]()
Ostatnie mi się podoba. Troche nietypowe. na pierwszym irytuje za to ten świecący krzyż z napisem. Zbyt nachalny.
Pozdr.
Edit: ostatnie z pierwszej serii
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Z pierwszego zdjecia chce zrobic wklejke na pierwsza str albumu dlatego tez ten krzyz i dziekuje za opinie![]()
Pierwzse to taki żart, raczej. Bardzo podoba mi się ostatnie, znaczy zdjęcia z oficialnego foto na komunii mojego dzecka, nie mają klimatu, głębi, spojrzenia. Chyba, bo do końca nie widziałem, ale raczej takie zdjęcie, jak Twoje jest wskazane. Mało "komunistek" i jakie parametry ?
Pstrykalam zdjecia jak szlo
Potem ubytki staralam sie zatuszowac Photoshopem...
Na ostatnim zdjeciu ktore sie wam spodobalo uzylam filtru rozmyta poswiata...
No i troche pobawilam sie balansem bieli...
Od nie dawna odkrylam ze uwielbiam robic zdjecia niestety nie mam zadnej szkoly ani kursu wiec aparat, a konkretnie jego funkcje sa dla mnie "jeszcze" czarna magia co napewno mozna zaobserwowac na moich zdjeciach...![]()
Tu jeszcze kilka z reszta "komunistek" i "komunistow"![]()
Najbardziej mi się rzuca w oczy że każde foto jest inaczej obrabiane. W moim odczuciu to tak jak byś szukała prawidłowej wersji możne sepia może B&W.Wydaje mi się że tego typu zdjęcia to powinna być seria, żeby składowe elementy nie odbiegały od siebie aż tak znacznie.
Pozdrawiam.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Widać jakiś zamysł, reszta przyjdzie z czasem.
Poczatkiem kierowalam sie tym pomyslem aby kazde zdjecie w kosciele zrobic na czarno biale i poswiata aby podkreslic waznosc i niewinnosc tej chwili, a reszte w kolorze...Ale moj maz powiedziela ze bedzie to nudne wiec wprowadzil mnie w blad...hmmm...Ma pan racje ze jest tu malutki balagan...