Witam!
Mam słabość do dużych pojazdów. E410 + 14-42.
Serdecznie pozdrawiam.
Wersja do druku
Witam!
Mam słabość do dużych pojazdów. E410 + 14-42.
Serdecznie pozdrawiam.
gdzie obrazek czegoś dużego?
Witaj, jeżeli miało być jakieś zdjecie to nic nie widac ;-)
dobas: wstawiłem samo zdjęcie w znacznik IMG
spoko ,pojazd był za duży i nie wjechał w ekran
No,EU-07 jak się patrzy !
Dawaj,dawaj,nie tylko ty jeden lubisz tu duuuże pojazdy.;)
Po fotce widzę,że chyba jeszcze nie jedno fajne zdjęcie zobaczymy w Twoim wydaniu z pod znaku żelaznego szlaku.
PS:wrzucaj jak możesz zdjęcia do załączników postów,wygodniej dla nas i Ciebie.
Akurat nie masz za co przepraszać, całkiem udany start :)
Tylko te ramy...
Nie mogłyby byc cieńsze?:roll:
Pierwszy obrazek jest najmniej ciekawy bo raz, ze bardzo ciasno a dwa, że światło ostre i płaskie.
Drugie OK, poprawnie skomponwane, prawidłowo naświetlone i co najważniejsze, w ciepłym, łagodnym świetle.
Fotografia nie zaskakuje moze oryginalnym spojrzeniem niemniej mi sie podoba, sam lubię duże maszyny :)
Trzecie kompozycyjnie najbardziej mi podchodzi ale znów zrobione przy ostrym, wysoko polóżonym słońcu. Jest dobrze naświetlone i podoba się niemniej proponowałbym zrobić podobne przy bardziej miękkim oświetleniu.
A w ogóle to daj więcej, lubię lokomotywy i pociągi a już parowozy to wręcz pasjami :)
Tylko mało ich już dzisiaj, mało...
PS
Możesz wstawiać większe fotki, tak do 800 pikseli przy dłuższym boku w poziomym kadrze a 700 przy pionowym. No i uważaj na kompresję, wokół konturów przedmiotów pojawiają się artefakty, może przy zapisywaniu ustaw lepszą jakość?
Świetny start. Dobre kadry, ładna kolorystyka, zdjęcia cieszą oko. Będę tu zaglądać. A i jeszcze jedno - uwzględniając zawartość bardzo dobry tytuł wątku.