-
Moje pierwsze Makra...
Witam, wreszcie mam aparacik i od razu pierwszego dnia popstrykałem kilka makr. Niestety niebo było zachmorzone, po deszczu, bez oswietlenia słonecznego, ale za to uchwyciłem kropelki na kwiatuszkach :) Proszę o ocenę.... Może na początek nie są to najlepsze zdjęcia, w przyszłosci bedzie lepiej..
Jego wysokość Kubuś
-
-
Hehe, rzeczywiście "m" mi sie wkradło :oops:
-
Pierwsze bardzo dobre. Po zmniejszeniu zalecam wyostrzyc zdjecia bo traca ostrosc przy zmniejszaniu.
-
Jak na pierwsze zdjęcia makro to naprawdę super. Tak trzymać!
Pozdrawiam
-
ciekawe ujęcie kota, choć sam kot jakiś nadgryziony ;)
dooomin
-
Ten kot to weteran. Przeżył wojnę w wietnamie. ;) Teraz ma uszy jak ryś... A na poważnie zostało mu to po walkach ulicznych z innymi kotami.
Dzieki za dobre przyjęcie moich fotek. Wkrótce będzie troszkę więcej, czekam tylko na pogodę.
-
Moim skromnym zdaniem drugie jest najcekawsze. Szkoda że obcięte, a w tle spory bałagan.
Ale trening czyni mistrza! :)
-
...
Witam. Mi sie najbardziej podoba fotka nr. 1 :> Nie wiem czemu , tak poprostu :) Mysle ze jak na pierwsze proby z trybem makro to naprawde GIT.... Pozdrawiam
-
Jeśli chodzi o kwiatki, to fota nr 2 - lubię takie ciepłe kolorki :))
Co do kota - super! I ewidentnie widać, ze to koci rozbójnik po przejściach ;)) Ale ja mam totalnego kota na punkcie kotów, więc sam rozumiesz - takie fotu po prostu MUSZĄ mi się podobać ;))