Chciałbym kolejny raz podzielić się z Wami fotkami, które w ostatnim czasie zrobiłem.
Leczę na komentarze, krytyki i porady ;-)
Więc pierwsze trzy fotki
Wersja do druku
Chciałbym kolejny raz podzielić się z Wami fotkami, które w ostatnim czasie zrobiłem.
Leczę na komentarze, krytyki i porady ;-)
Więc pierwsze trzy fotki
Zaświetlił ci się film?
Sergiusz nie bardzo rozumiem...?
Witam,
Pierwsze ładnie, ciepło, oddaje klimat miejsca - podoba się...
Kolejne dwa jakoś do mnie nie przemawiają...
Taka sobie opinia kompletnego amatora...
Pozdrawiam
A mnie podobają się 2 i 3
Dla mnie 3 najlepsza, reszta taka trochę bez wyrazu. W 1 za dużo czarnego w cieniach. Ale ja się nie znam:)
2 i 3 faktycznie, choć pokazują bardzo ciekawe (w naturze) smugi światła, to jednak nie oddają wiernie naturalnej kolorystyki. Trochę to wygląda jak zaświetlony film ;)
Miło mi, że zainteresowaliście się moimi pstrykami!!
K_Puchatek każdy inaczej przecież odbiera to co widzi, nie tylko zdjęcia ;-) Miło, że chociaż jedno Ci się spodobało :-)
Dzięki voovoo2 te dwie ostatnie też bardziej mi leżą ;-)
m_kola takie było założenie, żeby drzewa były tylko podkreśleniem (czy jak to nazwać) złotego zachodu i odbijającego się światła od pajenczynek na dole ;-)
helmuth to co nazywacie zaświetlonym filmem (nie znane mi to określenie) to wynik obróbki, chciałem uwidocznić te promienie, no i zacząłem eksperymentować... mnie się podobało :-)
Może jakbym dysponował polarem to by lepiej to wyszło.
Pozdro
hmm jakbym nie był choć troszkę zadowolony to nie dałbym tych zdjęć tutaj, choć 3. jest niebieskaaa ale wydało mi się to w jakiś sposób oryginalne ;-) Co do 2. to promienie oświetlające kawałki lądu tez miały czynnik decydujący o pokazaniu tej fotki :-)