Chciałbym kolejny raz podzielić się z Wami fotkami, które w ostatnim czasie zrobiłem.
Leczę na komentarze, krytyki i porady
Więc pierwsze trzy fotki
Chciałbym kolejny raz podzielić się z Wami fotkami, które w ostatnim czasie zrobiłem.
Leczę na komentarze, krytyki i porady
Więc pierwsze trzy fotki
Zaświetlił ci się film?
Sergiusz nie bardzo rozumiem...?
Witam,
Pierwsze ładnie, ciepło, oddaje klimat miejsca - podoba się...
Kolejne dwa jakoś do mnie nie przemawiają...
Taka sobie opinia kompletnego amatora...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
A mnie podobają się 2 i 3
Dla mnie 3 najlepsza, reszta taka trochę bez wyrazu. W 1 za dużo czarnego w cieniach. Ale ja się nie znam![]()
Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju..
2 i 3 faktycznie, choć pokazują bardzo ciekawe (w naturze) smugi światła, to jednak nie oddają wiernie naturalnej kolorystyki. Trochę to wygląda jak zaświetlony film![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Miło mi, że zainteresowaliście się moimi pstrykami!!
K_Puchatek każdy inaczej przecież odbiera to co widzi, nie tylko zdjęciaMiło, że chociaż jedno Ci się spodobało
Dzięki voovoo2 te dwie ostatnie też bardziej mi leżą
m_kola takie było założenie, żeby drzewa były tylko podkreśleniem (czy jak to nazwać) złotego zachodu i odbijającego się światła od pajenczynek na dole
helmuth to co nazywacie zaświetlonym filmem (nie znane mi to określenie) to wynik obróbki, chciałem uwidocznić te promienie, no i zacząłem eksperymentować... mnie się podobało
Może jakbym dysponował polarem to by lepiej to wyszło.
Pozdro
Ostatnio edytowane przez kuba1984 ; 17.09.08 o 20:51
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
hmm jakbym nie był choć troszkę zadowolony to nie dałbym tych zdjęć tutaj, choć 3. jest niebieskaaa ale wydało mi się to w jakiś sposób oryginalneCo do 2. to promienie oświetlające kawałki lądu tez miały czynnik decydujący o pokazaniu tej fotki
![]()