To tym razem zapraszam wszystkich do pokazania jakiś ciekawych fotek iście idustrialnych: wiertła, piły, gwoździe, maszyny, heble, śrubki itp.
na początek:
Wersja do druku
To tym razem zapraszam wszystkich do pokazania jakiś ciekawych fotek iście idustrialnych: wiertła, piły, gwoździe, maszyny, heble, śrubki itp.
na początek:
Hehe, ciekawy pomysł :)
Jak będę miał trochę czasu, to może też coś znajdę.
Pozdrawiam
czadowe śruby
dooomin
Hehe... ciekawy pomys, a fotki chyba tez spoko :) Ta pila od krajzegi tylko tak jakos mi sie dziwnie widzi ... Pozdrawiam
Swietne drugie i ostatnie, pila lekko "nie ostra" w fotograficznym sensie :).
Prosze jednak o zmniejszenie rozmiaru do szerokosci 640pix albo zmienie znacznik IMG na URL.
zmniejszyłem do szerokości 640 px :) sorki ale w domu mam rozdzielczość 1600x1200 ekranu i nie było widać a pliki obrobiłem na inną stronkę :)
Co do ostrości piły to ona nie tylko jest nieostra w sensie fotograficznym, ale znalazłem w szafce jeszcze mnóstwo artefaktów narzędziowych i coś jeszcze pokombinuję. Was też zapraszam do eksperymentów i pochwalenia się nimi :)
Podłącze się do tematu, co prawda zdjęcie moze nie jest typowo industrialne, lecz wydaje mi się że pasuje do tematu:
rewelacja, jasne że pasuje do tematu :) kto da więcej? :D
Bardzo ciekawy pomysł. Szczególnie piła i śruby. W przypadku wierteł zdjęcia wydają się mało czytelne mimo rozdzielenia ostrością poszczególnych planów.
Moderator Vodnik bardzo ceni sobie szybka zmiane wielkosci zdjecia.
Zapalki tez fajowe, swietna glebia ostrosci, czy to zestaw soczewek makro ? jezeli tak to ile dioptrii bo chodzi mi jakis zestaw po glowie.