Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Hehe, ciekawy pomysł![]()
Jak będę miał trochę czasu, to może też coś znajdę.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
czadowe śruby
dooomin
"hans und helmut trinken vermut"
Hehe... ciekawy pomys, a fotki chyba tez spokoTa pila od krajzegi tylko tak jakos mi sie dziwnie widzi ... Pozdrawiam
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Swietne drugie i ostatnie, pila lekko "nie ostra" w fotograficznym sensie.
Prosze jednak o zmniejszenie rozmiaru do szerokosci 640pix albo zmienie znacznik IMG na URL.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
zmniejszyłem do szerokości 640 pxsorki ale w domu mam rozdzielczość 1600x1200 ekranu i nie było widać a pliki obrobiłem na inną stronkę
Co do ostrości piły to ona nie tylko jest nieostra w sensie fotograficznym, ale znalazłem w szafce jeszcze mnóstwo artefaktów narzędziowych i coś jeszcze pokombinuję. Was też zapraszam do eksperymentów i pochwalenia się nimi![]()
www.michalmilde.pl
Podłącze się do tematu, co prawda zdjęcie moze nie jest typowo industrialne, lecz wydaje mi się że pasuje do tematu:
Olympus 720UZ, UV, POLAR, RAYNOX M-250
Zapraszam do galerii: http://photo.raczki.net
rewelacja, jasne że pasuje do tematukto da więcej?
![]()
www.michalmilde.pl
Bardzo ciekawy pomysł. Szczególnie piła i śruby. W przypadku wierteł zdjęcia wydają się mało czytelne mimo rozdzielenia ostrością poszczególnych planów.
Moderator Vodnik bardzo ceni sobie szybka zmiane wielkosci zdjecia.
Zapalki tez fajowe, swietna glebia ostrosci, czy to zestaw soczewek makro ? jezeli tak to ile dioptrii bo chodzi mi jakis zestaw po glowie.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888