Zobacz pełną wersję : [Fotografuj.pl] Rybie oko od Olympusa
Sztandarowa seria obiektywów Olympusa, M.ZUIKO PRO, powiększy się w czerwcu o dwa nowe obiektywy. Producent kieruje je w stronę profesjonalistów i zaawansowanych amatorów. Ponadto Olympus proponuje nowe akcesorium
Więcej... (http://www.fotografuj.pl/News/Rybie_oko_od_Olympusa/id/9237)
Zaczynam nabierac coraz wiekszej pewnosci, ze te artykuly sponsorowane pisze jakis byly KOwiec, majacy ogrooooooomne doswiadczenie w pisaniu przemowien pierwszomajowych i wystapien I Sekretarza na otwarcia nowych ulic i barow mlecznych...
Sztandarowa seria obiektywów
zaawansowana architektura soczewek
legendarnego projektanta OM, Yoshihisy Maitaniego
flagowe aparaty systemu
spontanicznej fotografii w ruchu
przełomowa technologia, która obsługuje praktycznie każdą sytuację podczas fotografowania
nawiązaniu do dziedzictwa
Yoshihisa Maitani bez wątpienia zgodziłby się, że model ten jest godnym hołdem złożonym swojemu wspaniałemu przodkowi
Czy tylko ja mam wrazenie, ze ilosc dodanej ideologii jest odwrotnie proporcjonalna do wielkosci sprzedazy?
---------- Post dodany o 08:58 ---------- Poprzedni post był o 08:55 ----------
PS
Ale rozumiem - to jest uzasadnie dla wydania dodatkowej kasy na farbe w kolorze flagowo-sztandarowo-tytanowym ;)
Jakby ADM wlaczyl mozliwosc automatycznego odtwarzania dzwiekow, to mozna by dodac jakies fanfary w tle ... :mrgreen:
Zaczynam nabierac coraz wiekszej pewnosci, ze te artykuly sponsorowane pisze jakis byly KOwiec, majacy ogrooooooomne doswiadczenie w pisaniu przemowien pierwszomajowych i wystapien I Sekretarza na otwarcia nowych ulic i barow mlecznych...
Czy tylko ja mam wrazenie, ze ilosc dodanej ideologii jest odwrotnie proporcjonalna do wielkosci sprzedazy?
---------- Post dodany o 08:58 ---------- Poprzedni post był o 08:55 ----------
PS
Ale rozumiem - to jest uzasadnie dla wydania dodatkowej kasy na farbe w kolorze flagowo-sztandarowo-tytanowym ;)
Jakby ADM wlaczyl mozliwosc automatycznego odtwarzania dzwiekow, to mozna by dodac jakies fanfary w tle ... :mrgreen:
Fakt ten bełkot jest trudny do zniesiena, ale możliwe, że pogłębia go cybernetyczne tłumaczenie... Może to właśnie jest źródłem słyszalnych w okolicy Kansas odgłosów fanfar. A może to brzmienie odległego np. trzęsienia ziemi??? Któż to może zgłębić na trzeźwo...
Przed chwila skonczyly wyc syreny - comiesieczny test systemu ostrzegawczego przed tornadami - tak wiec mialem fanfary do artutkulu o tytanowej farbie ;)