Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: [Fotografuj.pl] Rybie oko od Olympusa

| OlyJedi Awatar RSSBot
    Siła reputacji
    57
    Moja galeria

[Fotografuj.pl] Rybie oko od Olympusa

Sztandarowa seria obiektywów Olympusa, M.ZUIKO PRO, powiększy się w czerwcu o dwa nowe obiektywy. Producent kieruje je w stronę profesjonalistów i zaawansowanych amatorów. Ponadto Olympus proponuje nowe akcesorium

Więcej...

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Zaczynam nabierac coraz wiekszej pewnosci, ze te artykuly sponsorowane pisze jakis byly KOwiec, majacy ogrooooooomne doswiadczenie w pisaniu przemowien pierwszomajowych i wystapien I Sekretarza na otwarcia nowych ulic i barow mlecznych...

Sztandarowa seria obiektywów
    zaawansowana architektura soczewek
    legendarnego projektanta OM, Yoshihisy Maitaniego
    flagowe aparaty systemu
    spontanicznej fotografii w ruchu
    przełomowa technologia, która obsługuje praktycznie każdą sytuację podczas fotografowania
    nawiązaniu do dziedzictwa
    Yoshihisa Maitani bez wątpienia zgodziłby się, że model ten jest godnym hołdem złożonym swojemu wspaniałemu przodkowi
    Czy tylko ja mam wrazenie, ze ilosc dodanej ideologii jest odwrotnie proporcjonalna do wielkosci sprzedazy?

---------- Post dodany o 08:58 ---------- Poprzedni post był o 08:55 ----------

PS
    Ale rozumiem - to jest uzasadnie dla wydania dodatkowej kasy na farbe w kolorze flagowo-sztandarowo-tytanowym
    Jakby ADM wlaczyl mozliwosc automatycznego odtwarzania dzwiekow, to mozna by dodac jakies fanfary w tle ...
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez k@czy Zobacz posta
    Zaczynam nabierac coraz wiekszej pewnosci, ze te artykuly sponsorowane pisze jakis byly KOwiec, majacy ogrooooooomne doswiadczenie w pisaniu przemowien pierwszomajowych i wystapien I Sekretarza na otwarcia nowych ulic i barow mlecznych...

Czy tylko ja mam wrazenie, ze ilosc dodanej ideologii jest odwrotnie proporcjonalna do wielkosci sprzedazy?

---------- Post dodany o 08:58 ---------- Poprzedni post był o 08:55 ----------

PS
    Ale rozumiem - to jest uzasadnie dla wydania dodatkowej kasy na farbe w kolorze flagowo-sztandarowo-tytanowym
    Jakby ADM wlaczyl mozliwosc automatycznego odtwarzania dzwiekow, to mozna by dodac jakies fanfary w tle ...
    Fakt ten bełkot jest trudny do zniesiena, ale możliwe, że pogłębia go cybernetyczne tłumaczenie... Może to właśnie jest źródłem słyszalnych w okolicy Kansas odgłosów fanfar. A może to brzmienie odległego np. trzęsienia ziemi??? Któż to może zgłębić na trzeźwo...
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Przed chwila skonczyly wyc syreny - comiesieczny test systemu ostrzegawczego przed tornadami - tak wiec mialem fanfary do artutkulu o tytanowej farbie
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++