Zobacz pełną wersję : strzeżenie
chciałem przestrzec przed okazyjnym kupnem aparatu Sony R1 (bez papierów i ładowarki), właśnie mi skradziono na terenie wrocławia
Może wystaw ładowarkę na allegro. Złodziej może takiej szukać :)
kiedyś na pewno tak, bo pozostało więcej akcesoriów, na razie trzymam, najgorszy to stracony materiał, z tego się musiałem tłumaczyć
Niestety Stolen Camera Finder (http://www.wykop.pl/link/719245/stolen-camera-finder-znajdz-swoj-skradziony-aparat-fotograficzny/)nie ma w spisie tego modelu
chciałem przestrzec przed okazyjnym kupnem aparatu Sony R1 (bez papierów i ładowarki), właśnie mi skradziono na terenie wrocławia
Nagle w calym Wroclawiu zamarl handel aparatami Sony R1...... tak to sobie wyobrazam......
A na powaznie - wypadaloby podac numer seryjny i ew. znaki szczegolne.
I wyrazy wspolczucia oczywiscie - moge zrozumiec jak boli utrata trzeciej reki.
nr seryjny "odzyskałem" (karton był tak usiany numerami, że nie wiedziałem, który to)
- nr S01-4562378-L
- podklejana (brzydko) guma uchwytu
- z aku i kartą sandisc (na karcie zdjęcia zdjęcia z produkcji serialu "pierwsza Miłość")
osoba, która "go sobie wzięła", prawdopodobnie nie mająca za bardzo pojęcia "co bierze", obok była torba z 6 obiektywami do nikona
- aparat "zniknął" z zamkniętego tereny, niestety akurat w tym momencie ten kawałek terenu był poza zasięgiem monitoringu (przypadek)