chciałem przestrzec przed okazyjnym kupnem aparatu Sony R1 (bez papierów i ładowarki), właśnie mi skradziono na terenie wrocławia
chciałem przestrzec przed okazyjnym kupnem aparatu Sony R1 (bez papierów i ładowarki), właśnie mi skradziono na terenie wrocławia
wielosystemowy
Może wystaw ładowarkę na allegro. Złodziej może takiej szukać![]()
Pozdrawiam, Andrzej.
E-30 | ZD 12-60 | ZD 50-200 SWD | ZD 70-300 | Sigma 105 | Falcon 8 | sporo manualnych stałek M42
kiedyś na pewno tak, bo pozostało więcej akcesoriów, na razie trzymam, najgorszy to stracony materiał, z tego się musiałem tłumaczyć
Niestety Stolen Camera Finder
nie ma w spisie tego modelu
wielosystemowy
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
nr seryjny "odzyskałem" (karton był tak usiany numerami, że nie wiedziałem, który to)
- nr S01-4562378-L
- podklejana (brzydko) guma uchwytu
- z aku i kartą sandisc (na karcie zdjęcia zdjęcia z produkcji serialu "pierwsza Miłość")
osoba, która "go sobie wzięła", prawdopodobnie nie mająca za bardzo pojęcia "co bierze", obok była torba z 6 obiektywami do nikona
- aparat "zniknął" z zamkniętego tereny, niestety akurat w tym momencie ten kawałek terenu był poza zasięgiem monitoringu (przypadek)
wielosystemowy