Zobacz pełną wersję : Najnowsza promocja OMD em-5 z 45 f/1.8 za 1zł
Witam
Kupował ktoś aparat w tej promocji ? Jak długo trzeba czekać na 45 - rozumiem że trzeba przesłać najpierw ksero dowodu zakupu + kod z pudełka. Ile trwało od wysyłki do otrzymania obiektywu ?
Mam jeszcze wątpliwość czy promocja dotyczy zakupu jako osoba fizyczna czy też można kupić na firmę ?
Dobre pytanie o zakup "na firmę". Próbował ktoś?
Wystarczy kupic samo body czy z kitem?
W cyfrowe.pl wydawało mi się że przy zakupie samego body też obowiązywała promocja.
---------- Post dodany o 19:52 ---------- Poprzedni post był o 19:51 ----------
Sprawdziłem i tak jest na ich stronie :
http://www.cyfrowe.pl/aparaty/aparat-cyfrowy-olympus-om-d-e-m5-body-srebrny.html
więc w innych pewnie też
---------- Post dodany o 19:53 ---------- Poprzedni post był o 19:52 ----------
A tak na marginesie - zgłoszenie wysłałem w poniedziałek a jutro mam otrzymać 45-tke ;-)
Wystarczy kupic samo body czy z kitem?
Obojętnie.
Dotarła do mnie właśnie promocyjna 45 + parę gratisów od Olympusa Jestem zadowolony bo w poniedziałek wysłałem zgłoszenie (w cztery dni mam obiektyw - olympus brawo ;-). Mam tylko dylemat jak zapłacić ową 1zł. W regulaminie jest napisane że za zakup OM-D itd. mam prawo kupić obiektyw za 1zł - tylko nie dostałem żadnej faktury, numeru konta, kurier też nie chciał 1zł.
---------- Post dodany o 18:12 ---------- Poprzedni post był o 17:52 ----------
Dostałem błyskawiczną (jak na porę dnia- wysłałem pytanie dzisiaj o 18) odpowiedz w sprawie faktury. Przyjdzie drogą elektroniczną. Ponownie jestem pod wrażeniem szybkości odpowiedzi i podejścia do klienta ze strony Olympusa.
Ponownie jestem pod wrażeniem szybkości odpowiedzi i podejścia do klienta ze strony Olympusa.
A ja już tak się do tego przyzwyczaiłem że sądziłem że to norma ;) Inni wiodący producenci tak nie mają?
A co jak zakup body gdzie indziej niż wskazane na stronie "biorące udział w promocji"?
A co jak zakup body gdzie indziej niż wskazane na stronie "biorące udział w promocji"?
Nic, masz świetny aparat tyle że 45tkę kupujesz ciut drożej ;)
Ciut, czyli za 2 PLZ:wink:?
Ciut czyli ponad 1000x drożej ;)=-)
Do kiedy jest ta promocja?
Fotomaniac
10.01.13, 01:35
Qurde to qupa. Powariowali że tak krótko !? :(
No nie aż tak krótko...może jakaś nowa promocja na nowy rok :D
Promocja trwała chyba z dwa miesiące ;-) Tylko kończyła się 31.12.2012r
Fotomaniac
10.01.13, 22:24
Poza tematem, czy sprzęt OLY zakupiony w USA, podlega gwarancji w PL?
Poza tematem, czy sprzęt OLY zakupiony w USA, podlega gwarancji w PL?
USA udziela jednego roku i tyle masz.
Ale cos ptaszki cwierkaja ze jak kupisz w usa to wysylaj do usa,tylko nie wiem od kiedy.To samo z chinami i wschodem ma byc.
No nie aż tak krótko...może jakaś nowa promocja na nowy rok :D
Ale teraz można kupić OM-D + 45 za tą samą cenę ale bez promocji :
http://notopstryk.pl/foto-bezlusterkowce-o_c_89_1.html
Swoją drogą zastanawia mnie, że poza pstrykiem nikt nie ma tak niskich cen. Ciekawe skąd oni sprzęt biorą?
Dość tanio (jak na obecny poziom cen) jest jeszcze np. tu: http://www.fotoit.pl/index.php?site=produkt&id_kat=144&id=2949
Nie chcę reklamować sklepu notopstryk.pl - ale gdyby ktoś chciał tam kupować - to miałem z nimi do czynienia - sklep istnieje fizycznie we Wrocławiu już od dłuższego czasu. Robiłem tam kilka razy zakupy osobiście. Jak kupowałem OM-D to proponowali mi zestaw taki jak teraz maja w cenniku 5199zł i miał być z polskiej dystrybucji. Nie kupiłem u nich tylko dlatego że znalazłem w cenie 4999zł ;-)