Witam
Kupował ktoś aparat w tej promocji ? Jak długo trzeba czekać na 45 - rozumiem że trzeba przesłać najpierw ksero dowodu zakupu + kod z pudełka. Ile trwało od wysyłki do otrzymania obiektywu ?
Witam
Kupował ktoś aparat w tej promocji ? Jak długo trzeba czekać na 45 - rozumiem że trzeba przesłać najpierw ksero dowodu zakupu + kod z pudełka. Ile trwało od wysyłki do otrzymania obiektywu ?
OM-D E-M5 (Black) + parę stałek
Mam jeszcze wątpliwość czy promocja dotyczy zakupu jako osoba fizyczna czy też można kupić na firmę ?
Dobre pytanie o zakup "na firmę". Próbował ktoś?
Wystarczy kupic samo body czy z kitem?
W cyfrowe.pl wydawało mi się że przy zakupie samego body też obowiązywała promocja.
---------- Post dodany o 19:52 ---------- Poprzedni post był o 19:51 ----------
Sprawdziłem i tak jest na ich stronie :
http://www.cyfrowe.pl/aparaty/aparat...y-srebrny.html
więc w innych pewnie też
---------- Post dodany o 19:53 ---------- Poprzedni post był o 19:52 ----------
A tak na marginesie - zgłoszenie wysłałem w poniedziałek a jutro mam otrzymać 45-tke![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Dotarła do mnie właśnie promocyjna 45 + parę gratisów od Olympusa Jestem zadowolony bo w poniedziałek wysłałem zgłoszenie (w cztery dni mam obiektyw - olympus brawo. Mam tylko dylemat jak zapłacić ową 1zł. W regulaminie jest napisane że za zakup OM-D itd. mam prawo kupić obiektyw za 1zł - tylko nie dostałem żadnej faktury, numeru konta, kurier też nie chciał 1zł.
---------- Post dodany o 18:12 ---------- Poprzedni post był o 17:52 ----------
Dostałem błyskawiczną (jak na porę dnia- wysłałem pytanie dzisiaj o 1odpowiedz w sprawie faktury. Przyjdzie drogą elektroniczną. Ponownie jestem pod wrażeniem szybkości odpowiedzi i podejścia do klienta ze strony Olympusa.
A co jak zakup body gdzie indziej niż wskazane na stronie "biorące udział w promocji"?