Zobacz pełną wersję : moje pierwsze zdjecia
witam serdecznie.po raz pierwszy na forum i na OLKU ogólnie.prosiłabym o konstruktywną ocenę moich kilku foto.dziekuję66677666786667666675666736667266671
Kropelki na kwiatku całkiem fajne.
Te geometryczne kształty mogą być dobrym pomysłem, ale przy takiej obróbce nic się tam nie komponuje, może popróbuj BW?
Kwiatków pionowych i chmurek nie rozumiem, lampa zupełnie nie wiem co tam robi.
A to jedno jak rysunek to forma obróbki?
Tak jak przedmówca powiedział. Triki zostaw w kinie 3D. Na razie staraj się robić proste kompozycje, szukaj jakichś związków między przedmiotami. Może ta ławka z tym krzaczkiem - coś je tak zmasakrowała - coś fajnego razem tworzą na na jakimś tle przyjemnym? A może jak spojrzysz na tę ławkę z góry i na tę kostkę brukową to się okaże, że jakiś młodo zapowiadający się abstrakt z tego wyniknie? Ale abstrakty na razie bym odpuścił - musisz najpierw nauczyć się porządkować rzeczywistość na podstawowym szczeblu, a to może zając miesiąc, pół roku albo i pięć lat.
chyba nic nowego nie dodam: za duzo ps bez zwracania uwagi na detale
Pierwsza wrzuta świadczy o znajomości programu do psucia, zabawa kształtem i kolorem spodobała mi się, czekam na kolejne.
jezeli chodzi o te ksztalty geometryczne i kontury to sa to opcje w moim olku:) na czasie dorzuce cos wiecej.pozdr