Kropelki na kwiatku całkiem fajne.
Te geometryczne kształty mogą być dobrym pomysłem, ale przy takiej obróbce nic się tam nie komponuje, może popróbuj BW?
Kwiatków pionowych i chmurek nie rozumiem, lampa zupełnie nie wiem co tam robi.
A to jedno jak rysunek to forma obróbki?
Tak jak przedmówca powiedział. Triki zostaw w kinie 3D. Na razie staraj się robić proste kompozycje, szukaj jakichś związków między przedmiotami. Może ta ławka z tym krzaczkiem - coś je tak zmasakrowała - coś fajnego razem tworzą na na jakimś tle przyjemnym? A może jak spojrzysz na tę ławkę z góry i na tę kostkę brukową to się okaże, że jakiś młodo zapowiadający się abstrakt z tego wyniknie? Ale abstrakty na razie bym odpuścił - musisz najpierw nauczyć się porządkować rzeczywistość na podstawowym szczeblu, a to może zając miesiąc, pół roku albo i pięć lat.
chyba nic nowego nie dodam: za duzo ps bez zwracania uwagi na detale
Zapraszam: http://forum.olympusclub.pl/threads/...ne-kiedys-moze...
pure liquid fire running through my veins
Pierwsza wrzuta świadczy o znajomości programu do psucia, zabawa kształtem i kolorem spodobała mi się, czekam na kolejne.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
jezeli chodzi o te ksztalty geometryczne i kontury to sa to opcje w moim olkuna czasie dorzuce cos wiecej.pozdr