PDA

Zobacz pełną wersję : Vistula rulez

aga_piet
7.06.07, 22:54
Królowa polskich rzek różne ma oblicza. Przedstawiam to łagodne. Z wyspy na wyspę można dziś przejść na nogach.

rrrradek
7.06.07, 23:26
a więc tak wygląda Wisła niedaleko Tczewa :)? troszkę inaczej niż w Wawie, chociaż dawno nad rzeczką nie byłem. Agapiet da się przejść na drugi brzeg bez zmoczenia stóp :)?
Co do fotek to całkiem niezłe, pierwsze nie wygląda jakby gdzieś tu płynęła największe rzeka w Polsce.W drugim podoba mi się kadr.

aga_piet
7.06.07, 23:34
Rradek, bez zamoczenia stóp (przynajmniej w mojej okolicy) nie za bardzo. Ale swobodnie można przejść (nie płynąc). Śmieszne uczucie siedzieć na środku wyspy, a jeszcze klika miesięcy temu temu byłoby się przykrytym przez wodę. Dla mnie Wisła przeważnie jest groźna, pełna wirów, rwąca. A dziś takie... jeziorko. :)

rrrradek
7.06.07, 23:37
wszędzie te wiry i rwąca rzeka. Ostatnio jak byłem nad wisłą, w poszukiwaniu ptaków do focenia, chyba na poczatku marca to właśnie taką wisłę widziałem dlatego te foty to dla mnie szok.

raven66
8.06.07, 11:17
Drugie miłe. Chociaż generalnie wydaje mi się, że zdjęcia zyskały by przy odbiorze, gdyby imidż był przynajmniej 640px.

aga_piet
8.06.07, 13:23
To kliknij w obrazek, mają po 800 pixeli. :)

raven66
8.06.07, 14:11
O kurczę, no to pojechałem :mrgreen:

Sorki w takim razie za zamieszanie, ale mam takie małe zboczenie, że nie lubię wyskakujących okienek i dużo milsze są dla mniej fotki prezentowane od razu w pełnej rozdzielczości niż miniaturki.

Soraski raz jeszcze :razz:

slaszysz
8.06.07, 18:40
A z tymi piaszczystymi wyspami na rzekach to trzeba uważać. Czytałem wypowiedź pewnego kajakarza, który postanowił wysiąść na takiej. Z jednej strony było w porządku, natomiast jak dotarł na drugi koniec to od razu się zapadł i zaczęło go wciągać w piasek. Całe szczęście, że kajak miał na lince, przyciągnał go do siebie i jakoś się na niego wdrapał.