Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Vistula rulez

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria

Vistula rulez

Królowa polskich rzek różne ma oblicza. Przedstawiam to łagodne. Z wyspy na wyspę można dziś przejść na nogach.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	mongo2_184.jpg
Wyświetleń:	92
Rozmiar:	185,6 KB
ID:	1662   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	mongo_209.jpg
Wyświetleń:	85
Rozmiar:	180,1 KB
ID:	1663  

| OlyJedi Awatar rrrradek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    a więc tak wygląda Wisła niedaleko Tczewa ? troszkę inaczej niż w Wawie, chociaż dawno nad rzeczką nie byłem. Agapiet da się przejść na drugi brzeg bez zmoczenia stóp ?
    Co do fotek to całkiem niezłe, pierwsze nie wygląda jakby gdzieś tu płynęła największe rzeka w Polsce.W drugim podoba mi się kadr.

Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Rradek, bez zamoczenia stóp (przynajmniej w mojej okolicy) nie za bardzo. Ale swobodnie można przejść (nie płynąc). Śmieszne uczucie siedzieć na środku wyspy, a jeszcze klika miesięcy temu temu byłoby się przykrytym przez wodę. Dla mnie Wisła przeważnie jest groźna, pełna wirów, rwąca. A dziś takie... jeziorko.

| OlyJedi Awatar rrrradek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    wszędzie te wiry i rwąca rzeka. Ostatnio jak byłem nad wisłą, w poszukiwaniu ptaków do focenia, chyba na poczatku marca to właśnie taką wisłę widziałem dlatego te foty to dla mnie szok.

| OlyJedi Awatar raven66
    Mieszka w
    KRáK/oFF
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Drugie miłe. Chociaż generalnie wydaje mi się, że zdjęcia zyskały by przy odbiorze, gdyby imidż był przynajmniej 640px.

Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    To kliknij w obrazek, mają po 800 pixeli.

| OlyJedi Awatar raven66
    Mieszka w
    KRáK/oFF
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    O kurczę, no to pojechałem

Sorki w takim razie za zamieszanie, ale mam takie małe zboczenie, że nie lubię wyskakujących okienek i dużo milsze są dla mniej fotki prezentowane od razu w pełnej rozdzielczości niż miniaturki.

Soraski raz jeszcze

| OlyJedi
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    A z tymi piaszczystymi wyspami na rzekach to trzeba uważać. Czytałem wypowiedź pewnego kajakarza, który postanowił wysiąść na takiej. Z jednej strony było w porządku, natomiast jak dotarł na drugi koniec to od razu się zapadł i zaczęło go wciągać w piasek. Całe szczęście, że kajak miał na lince, przyciągnał go do siebie i jakoś się na niego wdrapał.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów