Zobacz pełną wersję : Prośba:)
Witam
Mam prośbę o poprawienie jakości 6 kilku zdjęć, jak również niewielkim "przerobieniu" jednego z nich. Czy jest na forum osoba która mogłaby mi w tym pomóc? Mogłabym wrzucic ww zdjęcia na maila...
Bardzo proszę o odpowiedź
A nie lepiej wrzucić do wątku?
To chyba ma być zlecenie.
To chyba ma być zlecenie.
Jeżeli tak to "Giełda"
Może jestem nikczemnie wredny ale na 3 posty Maja2 każden jeden ma identyczną treść lub prawie.. Może to podpucha :D
Myślę, że gdybyś umieściła te zdjęcia w tym wątku (https://forum.olympusclub.pl/threads/17092-Co-poprawic-w-tym-zdj%C4%99ciu) i jeszcze napisała o co Ci chodzi, paru chętnych by się znalazło. Mogłabyś sobie wybrać :)
Może jestem nikczemnie wredny ale na 3 posty Maja2 każden jeden ma identyczną treść lub prawie.. Może to podpucha :D
Albo rozpaczliwe wolanie o pomoc.
Nastepne juz tez jest te same.
Rafał Czarny
20.12.11, 16:56
Gdyby Maja2 napisała, że nie ma chłopaka to ustawiła by się kolejka chętnych do pomocy. ;-)
Gdyby Maja2 napisała, że nie ma chłopaka to ustawiła by się kolejka chętnych do pomocy. ;-)
Taak a propos RC masz dziewczynę?
Albo rozpaczliwe wolanie o pomoc.
Nastepne juz tez jest te same.
Ciekawe do ilu dociągnie ;)
Rafal.Jak bys zobaczyl Maje 2 na fotce to sam bys pilnowal zeby juz zadnego innego chlopaka nie bylo.Sam bys chcial królować na włościach.A wloscie -ho ho ho ze tak powiem.
Rafal?A Ty masz Chloppaka??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Rafał Czarny
20.12.11, 17:19
A gdzie tam... Nie tylko chłopaka, ale nawet dziewczyny nie mam. :wink:
A gdzie tam... Nie tylko chłopaka, ale nawet dziewczyny nie mam. :wink:
Hmmm, niedawno chciałeś ściany wygłuszać, żeby odgłosy z alkowy nie drażniły sąsiadów. Boję się pomyśleć, co tam sam robisz :wink::grin::mrgreen:
Hmmm, niedawno chciałeś ściany wygłuszać, żeby odgłosy z alkowy nie drażniły sąsiadów. Boję się pomyśleć, co tam sam robisz :wink::grin::mrgreen:
jak to , co robi ? zdjecia , robi ;-) , a wytlumione sciany mialy zatrzymac dzwiek klapiacego lustra ;-)
jak to , co robi ? zdjecia , robi ;-) , a wytlumione sciany mialy zatrzymac dzwiek klapiacego lustra ;-)
Aaa ! Znaczy, że jak mu lustro ze ściany klapnie na podłogę ?
Aaa ! Znaczy, że jak mu lustro ze ściany klapnie na podłogę ?
no mozliwe ze cos w ten desen , jest alkowa jest wyrko , jest wyrko jest i lustro , sa rozne wywijasy i lustro moze klapnac ... a po co na drugi dzien cala kamienica ma gadac ze u ... (dane do wiadomosci redakcji) lustro klapnelo podczas ... (wpisac co komu na mysli) , wesolo to dopiero bedzie jak beda TO robic w trybie seryjnym ... czy lustro to wytrzyma ??
Się posi..łam :lol::lol::lol:
Rafał Czarny
20.12.11, 18:16
Obśmiałem się z Twojego postu. :lol: No czusz, lubię sobie pokrzyczeć w samotności... :lol:
No czusz, lubię sobie pokrzyczeć w samotności... :lol:
No czusz mój drogi... Wełna o największej gęstości tylko Cię ratuję :lol:
Teraz moda raczej na "bezwełnie" :-)
:lol: No czusz, lubię sobie pokrzyczeć w samotności... :lol:
Kurde,znalem kiedys niewiaste,pod koniec strasznie wyla,a w samotnosci tez pokrzykiwala.:mrgreen::mrgreen:
Masz rodzenstwo??:oops:
Rafał Czarny
20.12.11, 21:55
Masz rodzenstwo??:oops:
Mam brata i to dużo starszego. :lol: Tysz kawaler, tak jak młodszy. ;-)
Mam brata i to dużo starszego. :lol: Tysz kawaler, tak jak młodszy. ;-)
Ale mnie traktuje jak siostrę :wink:
Rafał Czarny
20.12.11, 23:02
Ale mnie traktuje jak siostrę :wink:
Taj.... Siostrę miłosierdzia. ;-)
Ale czy tak pięknie o niej śpiewa ?
http://www.youtube.com/watch?v=kQ4jv5mqiHY