Witam
Mam prośbę o poprawienie jakości 6 kilku zdjęć, jak również niewielkim "przerobieniu" jednego z nich. Czy jest na forum osoba która mogłaby mi w tym pomóc? Mogłabym wrzucic ww zdjęcia na maila...
Bardzo proszę o odpowiedź
Witam
Mam prośbę o poprawienie jakości 6 kilku zdjęć, jak również niewielkim "przerobieniu" jednego z nich. Czy jest na forum osoba która mogłaby mi w tym pomóc? Mogłabym wrzucic ww zdjęcia na maila...
Bardzo proszę o odpowiedź
A nie lepiej wrzucić do wątku?
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
To chyba ma być zlecenie.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Może jestem nikczemnie wredny ale na 3 posty Maja2 każden jeden ma identyczną treść lub prawie.. Może to podpucha![]()
zZz
Myślę, że gdybyś umieściła te zdjęcia w tym wątku i jeszcze napisała o co Ci chodzi, paru chętnych by się znalazło. Mogłabyś sobie wybrać![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Gdyby Maja2 napisała, że nie ma chłopaka to ustawiła by się kolejka chętnych do pomocy.![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 20.12.11 o 17:07
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|