PDA

Zobacz pełną wersję : Kasztany, do roboty, bo matura tuż,tuż!

Piotr Grześ
25.04.07, 23:14
Jak w temacie, jak w waszych rejonach?
https://forum.olympusclub.pl//brak.gif
źródło (http://img61.imageshack.us/img61/4200/kasztanvw7.jpg)

Karol
26.04.07, 01:40
Ładny kadr, kolory, kompozycja, światło. Ten bokeh to rozumiem, że z 40-150? Mam nadzieję, że będziesz śledził rozwój sytuacji i zobaczymy jak zakwitnie...? ;-)

olifant
26.04.07, 06:54
nie przypominaj o maturze ;)

Muzzy
26.04.07, 18:35
matura to bzdura... (wspomnisz moje słowa hehe) a swoja droga powodzenia!

paakayttaja
26.04.07, 18:49
Popieram słowa przedmówcy - matura to pikuś, w porównaniu z tym, co będzie później ;-)

olifant
26.04.07, 20:41
może i tak, co nie zmienia faktu, że najpierw trzeba zdać maturę żeby potem mogło być 'potem' ;)

rap1d
26.04.07, 21:05
Wszedzie mnie ta matura przesladuje. Juz nawet na forum nie mozna bezpiecznie przebywac ;)

aga_piet
26.04.07, 22:29
Matura... matura... fakt... istnieje coś takiego... <myśli> pamiętam w '47... te kasztany... Kiedy to byłoooo :roll:
P.S. Mam pikne kasztaniaki pod oknem, co z tego jak aparat nie sięga :(

grizz
27.04.07, 08:00
Oj będziesz jeszcze maturę wspominał z radością i z tęsknota jako cos pięknego, łatwego, przyjemnego, prostego... tak mniej więcej za 7-8 miesięcyjak przyjdzie Ci do jednego egzamiunu opanować więcej materiału, niż w ciągu 3 lat nauki w liceum ;p

rap1d
27.04.07, 09:35
Faktycznie zgodze sie z wami - to jest dopiero przedsmak tego czeka maturzystow. Jednak pamietajcie, ze wybierajac kierunek stuidow wiekszosc z nas sklada papiery na to co nas pasjonuje lub co lubimy robic. A uczyc sie tego co sie w zyciu kocha robic najbardziej jest latwiej jak zapychac sobie glowe beznadziejnymi przedmiotami i informacjami, ktore po jakims czasie i tak sie zapomnie.

grizz
27.04.07, 09:51
Faktycznie zgodze sie z wami - to jest dopiero przedsmak tego czeka maturzystow. Jednak pamietajcie, ze wybierajac kierunek stuidow wiekszosc z nas sklada papiery na to co nas pasjonuje lub co lubimy robic. A uczyc sie tego co sie w zyciu kocha robic najbardziej jest latwiej jak zapychac sobie glowe beznadziejnymi przedmiotami i informacjami, ktore po jakims czasie i tak sie zapomnie.

tfu ekhm... gdzie studiujesz/studiowałeś?

rap1d
27.04.07, 10:13
tfu ekhm... gdzie studiujesz/studiowałeś?

Nigdzie ;) To dopiero mnie czeka. Jednak wychodze z zalozenia, ze jak robic to to co sie lubi.

ziemia01
27.04.07, 10:18
to idź na kierunek który lubisz :) przestaniesz go lubić :D

rap1d
27.04.07, 10:21
to idź na kierunek który lubisz :) przestaniesz go lubić :D

Znaczy, ze dostane skrzywienia zawodowego?:D Taki mam cel - kierunek, ktory mi najbardziej odpowiada.

ziemia01
27.04.07, 11:29
tak z czystej ciekawości uchyl rąbka tajmnicy jaki to kierunek?
co do skrzywienia zawodowego to różnie to się może objawiać, ale to dłuższy wywód dla sfrustrowanych swoją pracą :D

rap1d
27.04.07, 12:22
co do skrzywienia zawodowego to różnie to się może objawiać, ale to dłuższy wywód dla sfrustrowanych swoją pracą :D

Chyba nie bede zbyt oryginalny. Studia techniczne - Informatyka. Waham sie jeszcze miedzy specjalizacjami - choc na wybor jednej z nich bede mial jeszcze kilka dobrych lat.

ziemia01
27.04.07, 12:30
Chyba nie bede zbyt oryginalny. Studia techniczne - Informatyka. Waham sie jeszcze miedzy specjalizacjami - choc na wybor jednej z nich bede mial jeszcze kilka dobrych lat.
:D powodzenia. Mam szwagra po tym kierunku na politechnice śląskiej skończył dwa lata temu. Pracuje w branży, ma się dobrze :D

Piotr Grześ
27.04.07, 12:58
Nie sądziłem, że to niewinne zdjęcie wywoła taka dyskusję, szkoda, że nie o zdjęciu, ale wszystkim tegorocznym maturzystom życzę połamania piór :D

grizz
27.04.07, 13:15

heheh... to naprawdę będziesz się uczyć takich pierdółek, że ręce opadają ;)