Jak w temacie, jak w waszych rejonach?
Jak w temacie, jak w waszych rejonach?
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Ładny kadr, kolory, kompozycja, światło. Ten bokeh to rozumiem, że z 40-150? Mam nadzieję, że będziesz śledził rozwój sytuacji i zobaczymy jak zakwitnie...?![]()
nie przypominaj o maturze![]()
.
matura to bzdura... (wspomnisz moje słowa hehe) a swoja droga powodzenia!
Popieram słowa przedmówcy - matura to pikuś, w porównaniu z tym, co będzie później![]()
może i tak, co nie zmienia faktu, że najpierw trzeba zdać maturę żeby potem mogło być 'potem'![]()
.
Wszedzie mnie ta matura przesladuje. Juz nawet na forum nie mozna bezpiecznie przebywac![]()
Matura... matura... fakt... istnieje coś takiego... <myśli> pamiętam w '47... te kasztany... Kiedy to byłoooo![]()
P.S. Mam pikne kasztaniaki pod oknem, co z tego jak aparat nie sięga![]()
Oj będziesz jeszcze maturę wspominał z radością i z tęsknota jako cos pięknego, łatwego, przyjemnego, prostego... tak mniej więcej za 7-8 miesięcyjak przyjdzie Ci do jednego egzamiunu opanować więcej materiału, niż w ciągu 3 lat nauki w liceum ;p
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Faktycznie zgodze sie z wami - to jest dopiero przedsmak tego czeka maturzystow. Jednak pamietajcie, ze wybierajac kierunek stuidow wiekszosc z nas sklada papiery na to co nas pasjonuje lub co lubimy robic. A uczyc sie tego co sie w zyciu kocha robic najbardziej jest latwiej jak zapychac sobie glowe beznadziejnymi przedmiotami i informacjami, ktore po jakims czasie i tak sie zapomnie.