Zobacz pełną wersję : Zdjęcia z lotu Wilgą - Irek50
Zamość z góry wygląda podobnie jak historyczna makieta w muzeum :)
bardzo się podoba :grin:(co wy tam jeszcze w tym Zamościu po szufladach trzymacie:wink:????)
Po tankowaniu przed lotem.
Zamosc.. ladne fotki z takiej wysokosci...
Takie zdjęcia z powietrza naprawdę są bardzo ciekawe. Ukazują jakby inny świat chociaż zna się te uliczki i place to ujecia z takiej perespektywy zawsze wzbudzą zainteresowanie.
Takie zdjęcia z powietrza naprawdę są bardzo ciekawe. Ukazują jakby inny świat chociaż zna się te uliczki i place to ujecia z takiej perespektywy zawsze wzbudzą zainteresowanie.
------------------
Zawsze myślałem o takich osobistych zdjęciach z lotu, ale na przeszkodzie stał mój lęk wysokości... Po obejrzeniu niedawnego pokazu mistrzów akrobatyki lotniczej strach mi przeszedł, gdyż normalny lot wydał się bardziej bezpieczny niż jazda samochodem po drodze publicznej --i faktycznie zupełnie się nie bałem, choć ten blaszak Wilga wyglądał od środka dość podejrzanie :)--pozdrówka
------------------------------------------------------
ps: Następnym razem planujemy lecieć przy zdjętych drzwiach z asekuracją pasami lub linkami, co jest możliwe zdaniem pilota... Tym razem wypiąłem się z pasa w czasie lotu, gdyż utrudniał mi fotografowanie :)
------------------
Zawsze myślałem o takich osobistych zdjęciach z lotu, ale na przeszkodzie stał mój lęk wysokości... --i faktycznie zupełnie się nie bałem, choć ten blaszak Wilga wyglądał od środka dość podejrzanie :)--pozdrówka
ps: Następnym razem planujemy lecieć przy zdjętych drzwiach z asekuracją pasami lub linkami, co jest możliwe zdaniem pilota... Tym razem wypiąłem się z pasa w czasie lotu, gdyż utrudniał mi fotografowanie :)
Bo widzisz Irku jest tak, że goście, którzy ze mną skakali ze spadochronami i mieli lęk wysokości, bardziej sie bali skoków treningowych z wieży niż z 4 tys. metrów. Tam wysokość jest /przynajmniej dla mnie/ względna, inna. Dla tych z lękiem to też coś innego niż stanąć na krawędzi wieżowca czy drabiny.
Gratuluję przełamywania strachu, a zdjęcia oglądam z ciekawościa.
Pozdrawiam
Prosze prosze następne lotnicze fotki super:)
Prosze prosze następne lotnicze fotki super:)
--------------
Lot z Witią był wspólny, tylko wątki moderator nakazał rozdzielić :)
Witia fotografował ZD 50-200, a ja ZD 14-54mm...
------------------
Pamiątkowe zdjęcia z naszym bardzo sympatycznym pilotem, oraz prezes aeroklubu przed startem swoją Cessną...
Fajne fotki, pogratulować okazji, wspomnienia ożywają :)
Fajne fotki, pogratulować okazji, wspomnienia ożywają :)
----------------
Nie ma to jak się spotkać osobiście -- gdyby wszyscy jeździli na zloty atmosfera w OC byłaby wzorcowa..., więc do następnego spotkania :)
ładne zdjęcia, ja robiłem właśnie w ten sposób, zdemontowane drzwi i zapięty pasem biodrowym dla swobody ruchu, z punktu widzenia robiącego zdjęcia to najlepszy układ ;)
Z przyjemnością dla oka dzięki pokonaniu lęku można pooglądać zarówno te z góry jak i te z dołu dopełniające przebieg przygody.
Moim skromnym zdanie pierwsza i druga fotka za dużo gury ma i konstrukcja dachu raźi w oczy.Ale fotki przednie.
Moim skromnym zdanie pierwsza i druga fotka za dużo gury ma i konstrukcja dachu raźi w oczy.Ale fotki przednie.
----------------------
Mogłem uciąć przy kadrowaniu, ale robiłem te ujęcia w związku z nowym hangarem w aeroklubie (z tej okazji były wcześniej pokazy mistrzów akrobatyki)--dzięki i pozdrawiam
----------------------
Mogłem uciąć przy kadrowaniu, ale robiłem te ujęcia w związku z nowym hangarem w aeroklubie (z tej okazji były pokazy mistrzów akrobatyki)--dzięki i pozdrawiam
A to co innego :)
No, obaj z Witkiem daliście czadu - będę tu zaglądał dopóki wątki będą istniały. A do Zamościa przyjadę - obiecuję :)
Bardzo ładne zdjęcia Zamościa z lotu ptaka. Można przy okazji przypomnieć sobie uliczki, po których się chodziło.
Ratusz się remontuje?
ratusz w remoncie od dawna ;-)
ratusz w remoncie od dawna ;-)
-------------
Bez przesady --za dwa/trzy miesiące będzie zrobione i super fontanna przed moim zakładem (rynek wodny) -- :)