Zamość z góry wygląda podobnie jak historyczna makieta w muzeum![]()
Zamość z góry wygląda podobnie jak historyczna makieta w muzeum![]()
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 28.05.10 o 18:19
bardzo się podoba(co wy tam jeszcze w tym Zamościu po szufladach trzymacie
????)
Po tankowaniu przed lotem.
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 28.05.10 o 19:09
Zamosc.. ladne fotki z takiej wysokosci...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dalsze z lotu...
Takie zdjęcia z powietrza naprawdę są bardzo ciekawe. Ukazują jakby inny świat chociaż zna się te uliczki i place to ujecia z takiej perespektywy zawsze wzbudzą zainteresowanie.
pozdrawiam Wiejo
------------------
Zawsze myślałem o takich osobistych zdjęciach z lotu, ale na przeszkodzie stał mój lęk wysokości... Po obejrzeniu niedawnego pokazu mistrzów akrobatyki lotniczej strach mi przeszedł, gdyż normalny lot wydał się bardziej bezpieczny niż jazda samochodem po drodze publicznej --i faktycznie zupełnie się nie bałem, choć ten blaszak Wilga wyglądał od środka dość podejrzanie--pozdrówka
------------------------------------------------------
ps: Następnym razem planujemy lecieć przy zdjętych drzwiach z asekuracją pasami lub linkami, co jest możliwe zdaniem pilota... Tym razem wypiąłem się z pasa w czasie lotu, gdyż utrudniał mi fotografowanie![]()
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 28.05.10 o 20:54
Bo widzisz Irku jest tak, że goście, którzy ze mną skakali ze spadochronami i mieli lęk wysokości, bardziej sie bali skoków treningowych z wieży niż z 4 tys. metrów. Tam wysokość jest /przynajmniej dla mnie/ względna, inna. Dla tych z lękiem to też coś innego niż stanąć na krawędzi wieżowca czy drabiny.
Gratuluję przełamywania strachu, a zdjęcia oglądam z ciekawościa.
Pozdrawiam
Prosze prosze następne lotnicze fotki super![]()
Jacek
www.jackowlew.pl
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 29.05.10 o 00:57