Zobacz pełną wersję : GO - ocena
Czesc Wam, walnąłem zdjęcie z reki, właściwie przypadkowo... na tym zdjęciu interesuje mnie tylko GO, czy jest poprawna Waszym zdaniem? (mnie bardzo odpowiada ale nie wiem czy nie jestem w błędzie). Powiedzcie prosze bo na zdjecie patrze niemal codziennie :-)
Nie ma sposobu na określenie czy głębia ostrości jest "odpowiednia". Wszystko zależy od tego co chciałeś zawrzeć w jej zakresie. Jeśli otrzymałeś pożądany efekt to jest odpowiednia :)
PS. Balans bieli poleciał w stronę niebieskiego.
Witaj
GO jeśli chodzi o samą twarz oczy sa moim zdaniem całkiem niezle. Pomijącą GO szkoda, że przepaliłeś górny lewy róg zdjecia. Gratuluję pięknego dzieciaka!!!!
Sylwek
Pyszczek dzieciaka mialbyc zawarty naturalnie, tylko ze robiac mase zdjec nigdy taka mala głebia mi jeszcze nie wyszla, dlatego jestem strasznie tym podniecony.
WB bez kontroli bylo.
dzieki
sluchaj go jest odpowiednia wtedy jak ostre jest to co ma byc ostre, a sama zalezy od kilku czynnikow ale o tym byla juz mowa na forum
A przy okazji, bo niekomputerowy jakis jestem, Quota Uploadu mi juz nie pozwala dodawac zdjec, jak Wy robicie, ze mozecie? Jesli kogos urazilem tym banalnym pytaniem to przepraszam, ale prosze o podpowiedz.
Pozdrawiam
Jak na moje oko, to GO bardzo w porządku. Najważniesze: oczy widać ostro. Reszta buzi i nawet czapeczka jest ostra, a reszta się rozmywa. Moim zdaniem trafione w 10.
A duzo tych zdjec wrzuciles? Moze np. wrzucasz za duze do Galerii? Moze waza za duzo? Jesli nie, to napisz do kogos z administracji forum i zapytaj, czy mogliby ci limit zwiekszyc. Albo pousuwaj jakies fotki lub wstaw, jesli mozesz, mniejsze wersje tych samych fotek.
GO jest ok, ostre jest to co ma byc ostre (jesli to co chciales by bylo ostre jest ostre, to znaczy ze GO jest dobra ;) ).
Pzdr
Dzieki za mile zdania.... zdjecie banalne ale jestem z niego bardzo zadowolony i chcialem sie utwierdzic w przekonaniu. Zdjecia zawsze zmniejszam przed a ciezar ich jest podobny do tego co wyzej. Byc moze wyjsciem byloby dawac linki do zdjec... ale to juz nie to przeciez. Wy jak robicie?
Widac juz za duzo wrzuciles. Wiekszosc osob daje linki do zdjec na jakis innych serwerach. Dzieki temu nie marnuja quoty. Ja narazie wrzucam w zalaczniku, musze znalezc jakis serwer na zdjecia.
Dziekuje, no to wszystko jasne, myslalem ze jakis uklad z Adminem trzeba miec... a quota to wlasciwie jakby niepotrzebna... pare zdjec i do widzenia :-)
Pozdrawiam
A ile ty zdjec wrzuciles? Jaka miales quate? Moja na poczatku wynosila 9,54 MB. Do tej pory (4 zdjecia w zalacznikach, 9-10 w Galerii) zajalem 1,2 MB, wiec jeszcze sporo zapasu mam.
max 2MB , 12 zdjec zajelo 1,3 MB, kasowac szkoda by nowe dawac.
O, to ciekawe, ja mialem 9,5 MB. Moze to kwestia bycia w Oly Jedi? Napisz do kogos z administracji z prosba o zwiekszenie quoty, albo znajdz jakis serwer. Jakbys znalazl jakis serwer to napisz, bo ja tez szukam.
Pzdr
mam galeryjke na serwerze u szwagra takze nie jest najgorzej - wszedlem na gotowe bo sie na tym nie znam, a On jest Adminem wiec sie chlop troche orientuje. Z tego co mowil to miejsce na serwerze kosztuje od 50PLN za rok, domene mozna wykupic w promocji za 1,10PLN za rok.
Pzdr
WUJEK MARO
14.02.07, 22:30
Wracając do postawionego pytania, GO jest na tym zdjęciu za mała, ponieważ ostrość ustawiłeś na daszek czapeczki pozbawiając przy takiej przesłonie ostrości najważniejszego elementu - twarzy bobasa.
ciut ciut jakby za mala (tlumaczylem sobie ze dzieciak napewno sie poruszyl), moglem jeszcze podejsc jakies 2cm :-)
dzieki