Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: GO - ocena

Awatar Peniek242
    Mieszka w
    KRK
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

GO - ocena

Czesc Wam, walnąłem zdjęcie z reki, właściwie przypadkowo... na tym zdjęciu interesuje mnie tylko GO, czy jest poprawna Waszym zdaniem? (mnie bardzo odpowiada ale nie wiem czy nie jestem w błędzie). Powiedzcie prosze bo na zdjecie patrze niemal codziennie
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	pp1220041_138.jpg
Wyświetleń:	90
Rozmiar:	90,0 KB
ID:	1033  

| OlyJedi Awatar siwyjohn
    Mieszka w
    Cz-wa, Wa-wa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Nie ma sposobu na określenie czy głębia ostrości jest "odpowiednia". Wszystko zależy od tego co chciałeś zawrzeć w jej zakresie. Jeśli otrzymałeś pożądany efekt to jest odpowiednia

PS. Balans bieli poleciał w stronę niebieskiego.
    E-1 | HLD-2 | GS-2 ** 14-54/f:2.8-3.5 | 40-150/f:3.5-4.5 ** FL-50 | FP-1
    Praktica Nova B ** Flektogon 20mm/f4 | Tessar 50/f2.8 | Pentacon Electric 100/f2.8 | Sonnar 180/f2.8

Sylwek
    Gość
    Witaj

GO jeśli chodzi o samą twarz oczy sa moim zdaniem całkiem niezle. Pomijącą GO szkoda, że przepaliłeś górny lewy róg zdjecia. Gratuluję pięknego dzieciaka!!!!

Sylwek

Awatar Peniek242
    Mieszka w
    KRK
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Pyszczek dzieciaka mialbyc zawarty naturalnie, tylko ze robiac mase zdjec nigdy taka mala głebia mi jeszcze nie wyszla, dlatego jestem strasznie tym podniecony.
    WB bez kontroli bylo.
    dzieki

Awatar nib
    Mieszka w
    poznań
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    sluchaj go jest odpowiednia wtedy jak ostre jest to co ma byc ostre, a sama zalezy od kilku czynnikow ale o tym byla juz mowa na forum

Awatar Peniek242
    Mieszka w
    KRK
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    A przy okazji, bo niekomputerowy jakis jestem, Quota Uploadu mi juz nie pozwala dodawac zdjec, jak Wy robicie, ze mozecie? Jesli kogos urazilem tym banalnym pytaniem to przepraszam, ale prosze o podpowiedz.
    Pozdrawiam

| OlyJedi Awatar dooomin
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Jak na moje oko, to GO bardzo w porządku. Najważniesze: oczy widać ostro. Reszta buzi i nawet czapeczka jest ostra, a reszta się rozmywa. Moim zdaniem trafione w 10.
    "hans und helmut trinken vermut"

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    A duzo tych zdjec wrzuciles? Moze np. wrzucasz za duze do Galerii? Moze waza za duzo? Jesli nie, to napisz do kogos z administracji forum i zapytaj, czy mogliby ci limit zwiekszyc. Albo pousuwaj jakies fotki lub wstaw, jesli mozesz, mniejsze wersje tych samych fotek.

GO jest ok, ostre jest to co ma byc ostre (jesli to co chciales by bylo ostre jest ostre, to znaczy ze GO jest dobra ).
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Awatar Peniek242
    Mieszka w
    KRK
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Dzieki za mile zdania.... zdjecie banalne ale jestem z niego bardzo zadowolony i chcialem sie utwierdzic w przekonaniu. Zdjecia zawsze zmniejszam przed a ciezar ich jest podobny do tego co wyzej. Byc moze wyjsciem byloby dawac linki do zdjec... ale to juz nie to przeciez. Wy jak robicie?

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Widac juz za duzo wrzuciles. Wiekszosc osob daje linki do zdjec na jakis innych serwerach. Dzieki temu nie marnuja quoty. Ja narazie wrzucam w zalaczniku, musze znalezc jakis serwer na zdjecia.
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka