PDA

Zobacz pełną wersję : Na ostro - mam nadzieję.

Piotr Grześ
1.12.06, 18:20
Po poprzedniej próbie z nieudaną ostrością, może ta prawie zupełnie niewidoczna pajęczyna się spodoba.

Dag
1.12.06, 18:44
w kazdej kropelce widac domek, w dodatku "upsidedown" , dla mnie srednio

aga_piet
1.12.06, 18:47
Bardziej mi się podoba niż poprzednia Twa próba. I ta niewidoczna pajęczyna, i domek w odbiciu no i że ostre. Aha i ładne tło.
Nie żeby od razu ochy i achy (za dużo dobrych przykładów na Fotografii Przyrodniczej) ale całkiem ok.

Peniek242
1.12.06, 20:35
haj, do przewidzenia ze kropelki beda cos odbijac, tylko jakis motyw naturalny w odbiciu moglby to uratowac np. naga niewiasta :-) . Pierwsze nieostre moim zdaniem bylo lepsze.
Pozdrawiam

Magus
1.12.06, 20:49
Mnie się podoba - całkiem dobre.

Piotr Grześ
1.12.06, 21:15
Dzięki za oceny. Wstawię jeszcze jedną.

suchar
1.12.06, 21:39
To mi sie bardziej podoba od tego kilka postow wyzej, bo domek jest ostry. Szkoda, ze do gory nogami. Niezle :)

kasprzyk
1.12.06, 22:44
Witam

To już nie to samo, co pierwsza fotka - ale jest ostro.
Druga fotka fajnie pokazuje trójwymiarowość.
3- cia - taa - domek mógłbyć na nogach, ale jeszcze lepiej jakbyś dał zbliżenie - zamiast tych kilkunastu kropel, może 2,4 - ale z bardziej wyraźnym domkiem - ale se wymyśliłem ! :)

pzdr

Piotr Grześ
1.12.06, 22:52
Wedle życzenia, domek na nogach, ale, to już za duża MZ ingerencja w fotkę.

Ogor
1.12.06, 23:01
Domek na nogach jest nie naturalny. Kropla jako soczewka daje obraz odwrócony i taki powinien pozostać. Pierwsze mi najbardziej pasuje.

Pozdrwiam ;)

grizz
1.12.06, 23:05
Ha! a mi bardziej podoba się z domkiem na nogach!

Bardziej przyciąga wtedy wzrok.

suchar
2.12.06, 00:23
Z domkiem na nogach jest super! Baaardzo mi sie podoba. Dalbys rade zrobic jedna duza krople z tym domkiem, ewentualnie 2-3 krople? Tak, zeby zajmowaly spora czesc kadru? To byloby zdjecie! Ale to ostatnie i tak bardzo fajne :)

Piotr Grześ
2.12.06, 00:29
Z domkiem na nogach jest super! Baaardzo mi sie podoba. Dalbys rade zrobic jedna duza krople z tym domkiem, ewentualnie 2-3 krople? Tak, zeby zajmowaly spora czesc kadru? To byloby zdjecie! Ale to ostatnie i tak bardzo fajne :)
To nie takie, niestety proste, kropelki są malusieńkie i mój ZD-35 ganiał z ostrością, bo nie bardzo miał ją na czym złapać. Dzięki za miłe słowa.

C+
2.12.06, 11:01
Ostatnie dobre, jak grafika ;)

Rafał Czarny
3.12.06, 01:29
Ja też wolę domek na nogach. Następnym razem poproszę nagą kobietę odbitą w kropelce(może być odwócona do góry piersiami :D ).