Zobacz pełną wersję : Klawiszowiec
Piotr Grześ
21.09.06, 21:41
Cyknięty na deptaku w Ciechocinku. Jak Wam się widzi?
swietny! moim zdaniem niezle swiatlo dzieki czemu wszystkie kolory pozostaja w harmonii ze soba:)
twoj klawiszowiec ma fajne wdzianko, fajne okulary i fajna czapke. wogole caly jest fajny. jeszcze na dodatek ten statyw na nuty nie jest na zdjeciu przypadkiem, bo on na niego patrzy.
moglo by byc wiecej z prawej strony, ale to chyba wiesz
Rafał Czarny
22.09.06, 17:34
Fajne, jakoś mi umknęło to zdjęcie. Kadr fajny - kwiaty przecinające fotę po przekątnej. A może byś trochę zmniejszył saturację, to byłoby eleganciej? Ale podoba mi się. Robisz mi konkurencję w temacie wydrwigroszy. ;)
Tadeusz Jankowski
22.09.06, 17:53
Fajne zdjątko. Klombik o zywych kolorkach, ale rozmyty, po przekatnej. Gościu w pracy. Jego sylweta z lewej, idąc na prawo troche powietrza i stojak z nutami, które własnie odgrywa. Na twarzy ziomala mieszanina rutyny, nudy i cierpienia związanego z nadzieja na większy datek. W sumie zdjęcie ma koloryt lokalny - kurortowy, klombowy grajek. Ciekaw jestem, czy by się dało dołozyć ekspresji poprzez pokazanie nóg, bo ich ułozenie wskazuje, ze gościu klepie obcasem w piasek dla taktu.
Pzdr, TJ
Piotr Grześ
22.09.06, 20:01
dka, Rafał, Tadeusz - dzięki za ocenę. Co do saturacji, rzeczywiście można by nieco ściągnąć, ale tego dnia było takie piękne słońce i cudnie wydobywało zieleń trawy i kolor kwiatów.
przyjemne ciepłe zdjęcie ulicznego grajka -lubię takie