Cyknięty na deptaku w Ciechocinku. Jak Wam się widzi?
Cyknięty na deptaku w Ciechocinku. Jak Wam się widzi?
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
swietny! moim zdaniem niezle swiatlo dzieki czemu wszystkie kolory pozostaja w harmonii ze soba
twoj klawiszowiec ma fajne wdzianko, fajne okulary i fajna czapke. wogole caly jest fajny. jeszcze na dodatek ten statyw na nuty nie jest na zdjeciu przypadkiem, bo on na niego patrzy.
moglo by byc wiecej z prawej strony, ale to chyba wiesz
Fajne, jakoś mi umknęło to zdjęcie. Kadr fajny - kwiaty przecinające fotę po przekątnej. A może byś trochę zmniejszył saturację, to byłoby eleganciej? Ale podoba mi się. Robisz mi konkurencję w temacie wydrwigroszy.![]()
Fajne zdjątko. Klombik o zywych kolorkach, ale rozmyty, po przekatnej. Gościu w pracy. Jego sylweta z lewej, idąc na prawo troche powietrza i stojak z nutami, które własnie odgrywa. Na twarzy ziomala mieszanina rutyny, nudy i cierpienia związanego z nadzieja na większy datek. W sumie zdjęcie ma koloryt lokalny - kurortowy, klombowy grajek. Ciekaw jestem, czy by się dało dołozyć ekspresji poprzez pokazanie nóg, bo ich ułozenie wskazuje, ze gościu klepie obcasem w piasek dla taktu.
Pzdr, TJ
dka, Rafał, Tadeusz - dzięki za ocenę. Co do saturacji, rzeczywiście można by nieco ściągnąć, ale tego dnia było takie piękne słońce i cudnie wydobywało zieleń trawy i kolor kwiatów.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
przyjemne ciepłe zdjęcie ulicznego grajka -lubię takie