PDA

Zobacz pełną wersję : Ciepły poranek

kallafiorr
25.08.06, 10:21
prosze o oceny

robin102
25.08.06, 10:38
hmmm, chyba w niewłaściwej kategori umieściłeś to zdjecie

nurek
25.08.06, 10:43
hmmm, czy ten "ciepły poranek" wie że jest w sieci ;) ?
Zdjęcie samo w sobie średnie.

Jeronimo
25.08.06, 10:51
na plus IMHO - swiatlo zastane i pomysl

szkoda ze nie jest symetrycznie ciachniete ... przynajmniej takie mam wrazenie patrzac na lewa reke gdzie jest wiecej przestrzeni
no i gora .... wiecej gory... gdzies ta dynamika z wlosami sobie poszla - w tym wypadku kompozycja otwarta mi sie nie podoba.

masz ladna modelke... kombinuj kombinuj ;) polowa sukcesu to zgrabna modelka

pozdrawiam

Jeronimo
25.08.06, 10:52
hmmm, czy ten "ciepły poranek" wie że jest w sieci ;) ?
Zdjęcie samo w sobie średnie. to samo? a ten sam autor??

kallafiorr
25.08.06, 11:22
jw

sławekb
25.08.06, 11:42
Lubie takie ciepłe poranki. Faktycznie brakuje góry. Poza tym mi się podoba. Szkoda że taki mały rozmiar bo kompresja zjadła jakość.

grizz
25.08.06, 13:03
Mi tytuł zepsuł odbiór tego zdjęcia..., bo choć samo w sobie jest naprawdę ok i mi się podoba, to przy zestawieniu z tytułem robi się sztuczne - super symetryczne, modelka jest w takiej pozie, hmm niezbyt wygodnej... Rozrzucenie włosów ok, ale to klęczenie na kolanach, jakoś nie kojarzy mi się z ciepłym porankiem, ale jakimś kursem jogi ;)

dka
25.08.06, 14:07
modelka jest w takiej pozie, hmm niezbyt wygodnej

grizz: przypomianam, ze kobitki sa bardziej wygibane. ja o poranku jestem zgiety 'wpol' i przez pol godziny niezdatny do zmiany pozycji..

zdjecie ladne. najpierw troche draznilo mnie ogolne swiatlo ale po dluzszym ogladaniu zmianilem zdanie, bo wczulem sie w ten sypialniany nastroj. gratuluje.

Eddie
25.08.06, 14:31
Niezle jest, fajne to swiatlo o poranku. Chyba mozna by bylo pomyslec o czyms takim we wlasnych pieleszach :)

grizz
25.08.06, 16:03
modelka jest w takiej pozie, hmm niezbyt wygodnej

grizz: przypomianam, ze kobitki sa bardziej wygibane. ja o poranku jestem zgiety 'wpol' i przez pol godziny niezdatny do zmiany pozycji..

Opierałem się nie ana autopsji, ale na obserwacji ;)

Rafał Czarny
25.08.06, 23:50
Podoba mi się fota, tematyka podoba mi się bardzo. Ale zgrabna pani :roll: .

Jak koledzy zauważyli więcej góry by się zdało i IMHO symetria byłaby wskazana (choć mądrzejsi mówią, że symetria jest estetyką głupców).

I jeszcze palce nóg w takim dziwnym przykurczu.

Nie odbierz mojego posta jako krytyki w czambuł. Jak wspomniałem fota podoba mi się i życzę sobie i kolegom z olkowego forum więcej takich zdjęć.

Duże OK.

djus
26.08.06, 01:34
Mi się bardzo podoba zdjęcie :) Nom więcej by się przydało na forum może za jakis czas będą moje bo pojawiła się u mnie szansa zrobienia aktów i być może pojawią się tutaj :)