prosze o oceny
prosze o oceny
E-3 E300 14/45+40-150+FL-36 50/2
hmmm, chyba w niewłaściwej kategori umieściłeś to zdjecie
hmmm, czy ten "ciepły poranek" wie że jest w sieci?
Zdjęcie samo w sobie średnie.
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2
na plus IMHO - swiatlo zastane i pomysl
szkoda ze nie jest symetrycznie ciachniete ... przynajmniej takie mam wrazenie patrzac na lewa reke gdzie jest wiecej przestrzeni
no i gora .... wiecej gory... gdzies ta dynamika z wlosami sobie poszla - w tym wypadku kompozycja otwarta mi sie nie podoba.
masz ladna modelke... kombinuj kombinujpolowa sukcesu to zgrabna modelka
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
to samo? a ten sam autor??Zamieszczone przez nurek
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
jw
E-3 E300 14/45+40-150+FL-36 50/2
Lubie takie ciepłe poranki. Faktycznie brakuje góry. Poza tym mi się podoba. Szkoda że taki mały rozmiar bo kompresja zjadła jakość.
Mi tytuł zepsuł odbiór tego zdjęcia..., bo choć samo w sobie jest naprawdę ok i mi się podoba, to przy zestawieniu z tytułem robi się sztuczne - super symetryczne, modelka jest w takiej pozie, hmm niezbyt wygodnej... Rozrzucenie włosów ok, ale to klęczenie na kolanach, jakoś nie kojarzy mi się z ciepłym porankiem, ale jakimś kursem jogi![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
grizz: przypomianam, ze kobitki sa bardziej wygibane. ja o poranku jestem zgiety 'wpol' i przez pol godziny niezdatny do zmiany pozycji..modelka jest w takiej pozie, hmm niezbyt wygodnej
zdjecie ladne. najpierw troche draznilo mnie ogolne swiatlo ale po dluzszym ogladaniu zmianilem zdanie, bo wczulem sie w ten sypialniany nastroj. gratuluje.
Niezle jest, fajne to swiatlo o poranku. Chyba mozna by bylo pomyslec o czyms takim we wlasnych pieleszach![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia