PDA

Zobacz pełną wersję : no smoking

maciozo
10.04.06, 18:51
jedno ze zdjec z wycieczki na starówke :-)

https://forum.olympusclub.pl/imgimported/2006/04/30-1.jpg
źródło (http://photos1.blogger.com/blogger/845/2310/1600/30.jpg)

Yello_35
10.04.06, 19:06
Przyznam szczerze , że takich fotografii nie potrafie komentować. Bo niby kadr dobry , obśrupana ściana ma swój klimat , ręka ucięta i dobrze - ale jakoś tego nie czuje po prostu.
Poza tym witaj na forum bo chyba nowy jesteś? :)

Rafał Czarny
10.04.06, 19:13
Ja wolałbym, żeby ręka nie była ucięta. Wolałbym zobaczyć człowieka, który się zabija papierosami!!!!!!!!!! (Ha! Powiedziałem to z zapalczywością neofity. Nie palę ponad 2 lata :wink: ).

A tak na serio, to faktycznie wolałbym tego człowieka zobaczyć. Lubię zdjęcia ludzi, bo ludzie są moim zdaniem ciekawsi niż kwiatki, zwierzątka, budynki czy inne ptaszki.

Homek
10.04.06, 20:03
Rzecz mi się podoba.

Ma swój ton.

Mnie w przeciwieństwie do przedmówców nie jest potrzebna twarz.

Ciekaw jestem ciągu dalszego.

PS. Nie palę od siedmiu lat, ale za każdym razem, gdy jestem w górach i widzę zachód słońca dostaję ślinotoku. Ot, taka studencka przypadłość... :wink:

PS II. maciozo obchodzę dzięki Tobie jedyny w swoim rodzaju jubileusz - setny post. Twoje zdrowie. Idę po mocne, tylko żona każe mi wcześniej najsampierw naczynia umyć... :lol:

blady
11.04.06, 01:07
uchhh... to ja też się pochwalę, że nie palę i to od 23 maj 2005 - niedługo będę miał pierwszą rocznicę. To moja druga tak poważna próba nie palenia :roll:

Co do tych gór Homek to masz rację. W poprzednim roku na jesień pojechałem połazić po Bieszczadach, koniec dnia, zachodzę zmachany jak łysa kobyła do kawatery, idę na późny posiłek, zamawiam sobie pierwsze danie, drugie danie, karafkę wina, szarlotkę z bitą śmietaną, kawę espresso... i siedząc, kontemplując błogość i sytość oraz zastanawiając sie nad hedonizmem dzisiejszego społeczeństwa, myślę sobie, no... teraz, to bym zajarał... :twisted: oj, rozmarzyłem się...

Ale wracjąc do zdjęcia, to lubię takie zdjęcia. Niby nic a jednak coś. Ktoś wystawiał w podbnym stylu 171, niby nic, a zapamiętałem numer autobusu... :)

sarachmet
11.04.06, 09:11
Ehhh, ja po pól roku glorii i chwały, to jest przerwy w paleniu, niestety znów w nałóg ten zagłębiam się ,wciągam, wstyd...
Zdjęcie mi sie podoba, dobrze ze nie ma tam postaci w całosci tak zwanej, przez to wymyka sie banalnosci. Ladny jest tez kontrast, biel ręki na ciemnym tle:). Pozdrawiam...

Yello_35
11.04.06, 10:36
Homek - gratulacje setki ;) Ja napisałem "ręka ucięta i dobrze" - więc pasuje mi ten układ. Postać mnie tu nie interesuje.

I skoro o paleniu to rzuciłem w 93r. a teraz czasami popalam tylko przy alkoholu - i lubię to :)

miau-miau
16.04.06, 13:25
I ja bym wolała zobaczyć całą postać. Zdjęcie wg mnie jest dobre, ale sylwetka całego człowieka nadałaby mu lepszego klimatu.