jedno ze zdjec z wycieczki na starówke
jedno ze zdjec z wycieczki na starówke
Jeb!
Przyznam szczerze , że takich fotografii nie potrafie komentować. Bo niby kadr dobry , obśrupana ściana ma swój klimat , ręka ucięta i dobrze - ale jakoś tego nie czuje po prostu.
Poza tym witaj na forum bo chyba nowy jesteś?
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Ja wolałbym, żeby ręka nie była ucięta. Wolałbym zobaczyć człowieka, który się zabija papierosami!!!!!!!!!! (Ha! Powiedziałem to z zapalczywością neofity. Nie palę ponad 2 lata).
A tak na serio, to faktycznie wolałbym tego człowieka zobaczyć. Lubię zdjęcia ludzi, bo ludzie są moim zdaniem ciekawsi niż kwiatki, zwierzątka, budynki czy inne ptaszki.
Rzecz mi się podoba.
Ma swój ton.
Mnie w przeciwieństwie do przedmówców nie jest potrzebna twarz.
Ciekaw jestem ciągu dalszego.
PS. Nie palę od siedmiu lat, ale za każdym razem, gdy jestem w górach i widzę zachód słońca dostaję ślinotoku. Ot, taka studencka przypadłość...
PS II. maciozo obchodzę dzięki Tobie jedyny w swoim rodzaju jubileusz - setny post. Twoje zdrowie. Idę po mocne, tylko żona każe mi wcześniej najsampierw naczynia umyć...
Pozdrawiam. Dariusz Żak

uchhh... to ja też się pochwalę, że nie palę i to od 23 maj 2005 - niedługo będę miał pierwszą rocznicę. To moja druga tak poważna próba nie palenia
Co do tych gór Homek to masz rację. W poprzednim roku na jesień pojechałem połazić po Bieszczadach, koniec dnia, zachodzę zmachany jak łysa kobyła do kawatery, idę na późny posiłek, zamawiam sobie pierwsze danie, drugie danie, karafkę wina, szarlotkę z bitą śmietaną, kawę espresso... i siedząc, kontemplując błogość i sytość oraz zastanawiając sie nad hedonizmem dzisiejszego społeczeństwa, myślę sobie, no... teraz, to bym zajarał...oj, rozmarzyłem się...
Ale wracjąc do zdjęcia, to lubię takie zdjęcia. Niby nic a jednak coś. Ktoś wystawiał w podbnym stylu 171, niby nic, a zapamiętałem numer autobusu...
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Ehhh, ja po pól roku glorii i chwały, to jest przerwy w paleniu, niestety znów w nałóg ten zagłębiam się ,wciągam, wstyd...
Zdjęcie mi sie podoba, dobrze ze nie ma tam postaci w całosci tak zwanej, przez to wymyka sie banalnosci. Ladny jest tez kontrast, biel ręki na ciemnym tle. Pozdrawiam...
Homek - gratulacje setkiJa napisałem "ręka ucięta i dobrze" - więc pasuje mi ten układ. Postać mnie tu nie interesuje.
I skoro o paleniu to rzuciłem w 93r. a teraz czasami popalam tylko przy alkoholu - i lubię to
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
I ja bym wolała zobaczyć całą postać. Zdjęcie wg mnie jest dobre, ale sylwetka całego człowieka nadałaby mu lepszego klimatu.
Ania
Olympus C-50...