Zobacz pełną wersję : Nieufne pieski
https://forum.olympusclub.pl//brak.gif
źródło (http://img514.imageshack.us/img514/5994/fantaibiu7iq.jpg)
:mrgreen:
poprosze o ocene wykonanego zdjecia, aparatem Olympus Camedia 720 Ultra Zoom ;]
Tadeusz Jankowski
5.01.06, 15:15
Swietne, dynamiczne ujęcie. Bardzo treściwe zdjęcie. Przyciaga oko wiele elementów, przede wszystkim bieg psow udalo sie ladnie zakomponować, są w przechyle i ulozone po przekatnej z lekka. Widoczna jest krwiozercza gorliwosc, wściekłość na mordeczce pierwszego i sekundowanie drugiego, piekny tandem. Pierwszy zdaje sie wybiegac z ekranu, lapy niezwykle silowo przykurczone. Spadajace krople, wyszczeżone zęby i woda na drugim planie tłumaczą wszystko. Widoczna jest także różnica charakterów obu pieskow. Pierwszy jest nieslychanie gorliwy, zaciety, reaktywny, drugi wygląda trochę, jak samica beta. Ach, to ta z emblemacika.
Podzial na ląd i wode w tej sytuacji nie rozbija w ogole planu. Spokojne, mieniące sie falki z prawej i jeszcze kłębiace sie wiry z lewej doskonale uzpelniają nagłość, zryw, pogoń.
Pzdr, TJ
chyba bym pobił swój rekord na 100m (nie chyba a raczej napewno) :shock: . Zdjęcie jest świetne. Patrząc na nie mam ochote wziąś nogi za pas
Trochę brakuje mi powietrza, szerszego kadru z lewej strony, mam wrażenie lekko uciętego zdjęcia z tej strony. Zdjęcie z klimatem prawie morderczym :wink:
Zwierzątka miłe i ładne :) Na Ciebie tak szczęrzą zęby w przyjaznym usmiechu? :) Tadueusz napisał co i jak i zgadzam się z nim.
Tylko taka sugestia... Nie wiem, czy nie warto byłoby spróbować ująć troszkę czerwonego. Miałem kiedyś 720 i mój też lubił ten kolor.
Poza tym jest świetne. Co do kadru pewnie mógł sięudać lepszy, ale w tych warunkach, jakie tu widzimy i tak jest OK.
Podoba mi się.
wow, aż się przestraszylem :D
b. dobre zdjęcie,
Tematycznie nawet ciekawy ten rozdarty pysk ale kadrowo marniej. Rozumiem , że było to Twoje ostatnie zdjęcie przed wizytą na pogotowiu? ;) :)
one poszył się napić po kolacji a teraz biegną po deser. Na deser był dslr 300d :wink:
350 d :mrgreen:
co Wy chcecie od tych biednych pieskow :mrgreen:
oj pomyliłem deeseler, ale to widać, że 350d smaczniejszy od 300d bo temu z lewej bardziej slinka cieknie na myśl o 300 + 50 dobroci więcej w pysku :)
Ja nic nie chcę od tych psinek, nawet chyba bym się z nim nie chciał spoufalać :wink:
moze zacytuje swoje mysli ktore mi do glowy przyszly jak to zobaczylem: "o w morde" no a tak poza tym fotka pelna dynamizmu :-)
pozdrawiam :twisted:
dzieki. fajnie, ze Wam sie podoba 8)
musze dodac, ze byla robiona Olkiem C720 Uz.
o cholera!!!!!!!!!!!!!!1 ale szczęka, świetny moment
Dobrze ze to był UZ a nie 350D z kitem :wink: :D