PDA

Zobacz pełną wersję : Piesek

briesen
31.12.05, 00:27
Taki mój debiut w Olympusclubie ;-)

http://r22.prv.pl/ramzes1.jpg

Komentarze mile widziane.

Pozdrawiam.

Robert :)

Draxan
31.12.05, 12:03
a jakim telefonem wykonales to zdjecie ?

A tak apropo zapraszam do dzialu Powitan, bedziesz nam mogl sie przedstawic jak inapisac czym fotografujesz

i do tego zachecam umiescic w stopce jakiego aparaciku uzywasz

excel
31.12.05, 12:24
abc

Jeronimo
31.12.05, 12:47
powiem krotko zdjecie bardzo slabe!

BTW excel czemu nie piszesz na temat zdjecia?

excel
31.12.05, 12:55
abc

OKO
31.12.05, 13:01
zdjecie niestety za ciemne, kadr centralny, GO lezy, bez pomyslu - ot tak - fotka psa.

Draxan
31.12.05, 13:15
excel

Prosciej oceniac zdjecia wiedzac czym bylo robione, od tego jest tez dzial Powitan gdzie mozna sie przedstawic i powiedziec czym sie fotografuje, nie TRZEBA i nie MUSI a mozna.

Jesli dajemy jakies zdjecie do oceny, ja np chcialbym wiedziec jakim bylo aparatem robione, do tego totalnego amatora w ocenie fotografi tez sie traktuje inaczej, niz czlowieka ktory co nie co juz o tym sporcie/hobby/zajeciu wie

co do "umieszczenia zawartosci fotograficznego plecaczka w stopce" nie chodzi o chwalenie, juz wiele razy dostalem PM z pytaniem o kakretny sprzet akcesoria, by cos sprawdzic komus, cos potestowac, jesli bym tego nie mial nie moglbym w jakims stopniu pomoc.
Ja np z mila checia chcialbym sie dowiedziec jakim aparatem fotografujesz, poprostu ludzka ciekawosc.

np patrzac na niektore zdjecia szanownego kolegi OKO, juz po samej kolorystyce widac ze to canon, chlop napisal ze ma canona i ma olka, i chwala mu za to, szkoda ze wiekszosc jego zdjec w dziale Ocena jest z tego pierwszego a nie drugiego aparatu, ale tu nie o tym.

Znajac juz Cie z innego watku nie sprowokowales mnie, jedynie konstruktywna dysputa, za co Ci chwala, teraz wyjasnilem swoje powody wysmarowania takiego a nie innego postu i w wyzej wymienionej sprawie nie zabieram juz wiecej glosu.

excel
31.12.05, 13:49
abc

Jeronimo
2.01.06, 03:16
nasz nowy kolega briesen chyba jest bardzo czuly na krytyke bo juz wywalil fotke :-)

briesen nie lam sie :-) czekamy na nowe zdjecia.

pozdrawiam

blady
2.01.06, 14:41
nie ma zdjęcia, nie ma... :cry:

czołem!