Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Piesek

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Piesek

Taki mój debiut w Olympusclubie

http://r22.prv.pl/ramzes1.jpg

Komentarze mile widziane.

Pozdrawiam.

Robert

| OlyJedi
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    a jakim telefonem wykonales to zdjecie ?

A tak apropo zapraszam do dzialu Powitan, bedziesz nam mogl sie przedstawic jak inapisac czym fotografujesz

i do tego zachecam umiescic w stopce jakiego aparaciku uzywasz

excel
    Gość

piesek

abc

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    powiem krotko zdjecie bardzo slabe!

BTW excel czemu nie piszesz na temat zdjecia?
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

excel
    Gość

piesek

abc

Awatar OKO
    Mieszka w
    nottingham
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    zdjecie niestety za ciemne, kadr centralny, GO lezy, bez pomyslu - ot tak - fotka psa.
    camedia 720 uz
    eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440

| OlyJedi
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    excel

Prosciej oceniac zdjecia wiedzac czym bylo robione, od tego jest tez dzial Powitan gdzie mozna sie przedstawic i powiedziec czym sie fotografuje, nie TRZEBA i nie MUSI a mozna.

Jesli dajemy jakies zdjecie do oceny, ja np chcialbym wiedziec jakim bylo aparatem robione, do tego totalnego amatora w ocenie fotografi tez sie traktuje inaczej, niz czlowieka ktory co nie co juz o tym sporcie/hobby/zajeciu wie

co do "umieszczenia zawartosci fotograficznego plecaczka w stopce" nie chodzi o chwalenie, juz wiele razy dostalem PM z pytaniem o kakretny sprzet akcesoria, by cos sprawdzic komus, cos potestowac, jesli bym tego nie mial nie moglbym w jakims stopniu pomoc.
    Ja np z mila checia chcialbym sie dowiedziec jakim aparatem fotografujesz, poprostu ludzka ciekawosc.

np patrzac na niektore zdjecia szanownego kolegi OKO, juz po samej kolorystyce widac ze to canon, chlop napisal ze ma canona i ma olka, i chwala mu za to, szkoda ze wiekszosc jego zdjec w dziale Ocena jest z tego pierwszego a nie drugiego aparatu, ale tu nie o tym.

Znajac juz Cie z innego watku nie sprowokowales mnie, jedynie konstruktywna dysputa, za co Ci chwala, teraz wyjasnilem swoje powody wysmarowania takiego a nie innego postu i w wyzej wymienionej sprawie nie zabieram juz wiecej glosu.

excel
    Gość

pieski, stopka...

abc

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    nasz nowy kolega briesen chyba jest bardzo czuly na krytyke bo juz wywalil fotke

briesen nie lam sie czekamy na nowe zdjecia.

pozdrawiam
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    nie ma zdjęcia, nie ma...

czołem!

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów