Zobacz pełną wersję : PILOT DO OLKA 760??
Mam pytanko... Na stronie www.olympus.pl po wybraniu informacji dotyczącej Olka 760 i w czesci Akcesoria (http://www2.olympus.pl/consumer/29_C-760_UltraZoom_Accessories.htm) mozna znalezc, iż do tego modelu pasuje pilot RM-1. Powiedzcie mi czy to prawda?? Nie mam pojecia jak to on niby ma pracowac? Działac? Czy ktos moze uzywa tego pilota z tym aparacikiem?
Prosze o pomoc bo zanosze sie z zakupem a nie wiem czy w ogole jest sens. Ale skoro producent tak pisze... wierzyc czy nie?
Witam
Jeżeli producent twierdzi że aparat kolegi współpracuje z pilotem RM-1 to tak jest. Myślę że coś na ten temat również jest opisane w instukcji obsługi aparatu. Ja mam też takiego pilota do aparatu E-300. Wcześniej go używałem do modelu C-50.
Na podstawie wiadomości z internetu opracowałem do swojego użytku skromną instukcje obsługi z opisem działania w/w pilota (pdf).
Jeżeli kolega jest zainteresowany mogę przesłać mailem.
Bede wdzieczny Koledze za pdf`a... na maila: djbartq@o2.pl
Z gory dzieki!
Wysłałem ....... myśle że się przydała.
Z całej serii 7XX z pilotem współpracują tylko 750 i 770 - mają one specjalne okienko z przodu.
Pozdr!
W zeszłym tygodniu kupiłem C770 (srebny) i zestawie był do niego pilot. Co się okazało, w wersji czarnej tego pilota nie ma! C770 ma właśnie specialne okienko z przodu (tak jak pisze Zdrip) natomiast C765 nie ma czegoś takiego więc nie bedzie z nim współdziałał ten pilot. Nie rozumiem jak to jest że w czarnej wersji (C770) nie ma pilota...
W zeszłym tygodniu kupiłem C770 (srebny) i zestawie był do niego pilot. Co się okazało, w wersji czarnej tego pilota nie ma! C770 ma właśnie specialne okienko z przodu (tak jak pisze Zdrip) natomiast C765 nie ma czegoś takiego więc nie bedzie z nim współdziałał ten pilot. Nie rozumiem jak to jest że w czarnej wersji (C770) nie ma pilota...
czarna wersja 770 rozni sie jedynie kolorem obudowy. moze wiec byc rowniez obslugiwana przez piloty RM-1 i RM-2.
czarna wersja 770 rozni sie jedynie kolorem obudowy. moze wiec byc rowniez obslugiwana przez piloty RM-1 i RM-2.Jasne że jest obsługiwana! :D
Pilota po porostu nie wrzucają do pudełka.
Pozdr!