Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: PILOT DO OLKA 760??

Awatar djbartq
    Mieszka w
    Gorzów Wlkp.
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

PILOT DO OLKA 760??

Mam pytanko... Na stronie www.olympus.pl po wybraniu informacji dotyczącej Olka 760 i w czesci Akcesoria (http://www2.olympus.pl/consumer/29_C...ccessories.htm) mozna znalezc, iż do tego modelu pasuje pilot RM-1. Powiedzcie mi czy to prawda?? Nie mam pojecia jak to on niby ma pracowac? Działac? Czy ktos moze uzywa tego pilota z tym aparacikiem?

Prosze o pomoc bo zanosze sie z zakupem a nie wiem czy w ogole jest sens. Ale skoro producent tak pisze... wierzyc czy nie?
    Olympus C-760 UZ + 128MB +16MB + Tulejka + UV King + Circular Polar King + Gwiazdka 6x +dekielek + statyw WT3550 + malutki statyw

Awatar Kanciaty
    Mieszka w
    Tarnowa
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Witam
    Jeżeli producent twierdzi że aparat kolegi współpracuje z pilotem RM-1 to tak jest. Myślę że coś na ten temat również jest opisane w instukcji obsługi aparatu. Ja mam też takiego pilota do aparatu E-300. Wcześniej go używałem do modelu C-50.
    Na podstawie wiadomości z internetu opracowałem do swojego użytku skromną instukcje obsługi z opisem działania w/w pilota (pdf).
    Jeżeli kolega jest zainteresowany mogę przesłać mailem.
    Olympus E-300 / 14-45mm, 40-150mm ZUIKO DIGITAL / 4 GB SanDisk CF Extreme III / Velbon DX 888 Digital / inne dodatki

Awatar djbartq
    Mieszka w
    Gorzów Wlkp.
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Bede wdzieczny Koledze za pdf`a... na maila: djbartq@o2.pl

Z gory dzieki!
    Olympus C-760 UZ + 128MB +16MB + Tulejka + UV King + Circular Polar King + Gwiazdka 6x +dekielek + statyw WT3550 + malutki statyw

Awatar Kanciaty
    Mieszka w
    Tarnowa
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Wysłałem ....... myśle że się przydała.
    Olympus E-300 / 14-45mm, 40-150mm ZUIKO DIGITAL / 4 GB SanDisk CF Extreme III / Velbon DX 888 Digital / inne dodatki

| OlyJedi
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Z całej serii 7XX z pilotem współpracują tylko 750 i 770 - mają one specjalne okienko z przodu.

Pozdr!

Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    W zeszłym tygodniu kupiłem C770 (srebny) i zestawie był do niego pilot. Co się okazało, w wersji czarnej tego pilota nie ma! C770 ma właśnie specialne okienko z przodu (tak jak pisze Zdrip) natomiast C765 nie ma czegoś takiego więc nie bedzie z nim współdziałał ten pilot. Nie rozumiem jak to jest że w czarnej wersji (C770) nie ma pilota...

Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Kubak
    W zeszłym tygodniu kupiłem C770 (srebny) i zestawie był do niego pilot. Co się okazało, w wersji czarnej tego pilota nie ma! C770 ma właśnie specialne okienko z przodu (tak jak pisze Zdrip) natomiast C765 nie ma czegoś takiego więc nie bedzie z nim współdziałał ten pilot. Nie rozumiem jak to jest że w czarnej wersji (C770) nie ma pilota...
    czarna wersja 770 rozni sie jedynie kolorem obudowy. moze wiec byc rowniez obslugiwana przez piloty RM-1 i RM-2.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez tom soyer
    czarna wersja 770 rozni sie jedynie kolorem obudowy. moze wiec byc rowniez obslugiwana przez piloty RM-1 i RM-2.
    Jasne że jest obsługiwana!
    Pilota po porostu nie wrzucają do pudełka.

Pozdr!