Zobacz pełną wersję : wspomnienia z "Odrodzenia" podejscie drugie
wiatm zamieszczam na razie 1 fotke z mojego ostatniego wypadu w Karkonosze. Co sadzicie o tej fotce?? jak bedzie sie podobala to sprobuje cos dorzucic Pozdrawiam
https://forum.olympusclub.pl//brak.gif
źródło (http://arturo.serv01.net/olympus/upload/pliki/okno.JPG)
Zmieniam na img :) - (A)rturo
Widok ze schroniska na Śniezce na strażnice SG? :)
Chcemy jeszcze!!!!
Też tam byłem w podobnej scenerii, ale niestety kilka lat temu bez cyfrówki.
hej, jak tytuł postu wskazuje jest to widok ze schroniska Odrodzenie, ktore znajduje się w połowie drogi między Szrenicą a Śnieżką. w niedziele było tam -15 stopni i jakiś metr śniegu minimum. Pozdrawiam
Tez bylam niedawno w gorach, niestety caly czas padal snieg i ze zdjec nici. A Ty miales wiecej szczescia :) .
Co do zdjecia to kadr pod dziwnym katem... rozumiem, ze chodzilo o obramowanie? :)
Rick van Dyke
3.03.05, 12:21
świetny widoczek :roll:
cos tam jakies plamki zauwazyłem na niebie - miałes obiektyw zachlapany?
Poza tym ok :)
Szkoda ze odrobinkę nie podciągnąłes kolorkow ;) byłoby jak z alpejskiego folderu (to nie krytyka) :)
No-shadow Kick
3.03.05, 14:39
Te plamki to pewnie na szybie :)
Pomysł ciekawy, piękne otoczenie, nic tylko pozazdrościć. Osobiście poszukałbym jeszcze innego kadru, tak żeby bardziej zwrócić uwagę oglądającego zdjęcie na ten dom w oddali.
Pozdrawiam
cos tam jakies plamki zauwazyłem na niebie - miałes obiektyw zachlapany?
te plamki to zabrudzenia na szybie, ponieważ zdjęcia były robione z wnętrza schroniska. pozdrawiam
szkoda ze nie wyszedłes na zewnątrz... parę minut na mrozie nie zaszkodziłoby aparatowi... no ale plamki zawsze mozna jeszcze usunąc w PS-ie :)
zamieszczam domek ten sam w nieco wiekszym zblizeniu (specjalnie dla no Shadow Kick
http://arturo.serv01.net/olympus/upload/pliki/domek2.JPG
Alez pieknie tam jest :!:
hej, jak tytuł postu wskazuje jest to widok ze schroniska Odrodzenie, ktore znajduje się w połowie drogi między Szrenicą a Śnieżką. w niedziele było tam -15 stopni i jakiś metr śniegu minimum. Pozdrawiam
To nie moje Bieszczady :lol: byłem raz w tych górkach, dlatego pomyłka :wink:, ze Śniezki podobny widok jest.
Wreszcie ktoś zawitał w moje okolice! :!:
@kerry... naraziłes sie na naganę!!! ;)
Jesli tak wyglądają Twoje okolice to gdzie sa fotki ?!?! ;)
A to nie wiesz, że "szewc bez butów chodzi"? Ludziska znad morza przyjeżdżają specjalnie w góry i mówią "wy to macie fajnie, góry tak blisko... Możecie codziennie chodzić na Śnieżkę..." a ja z kolei jeżdzę po kilkaset kilometrów nad morze i dziwię się, że miejscowi nie siedzą cały czas na plaży, mając tak blisko do morza:)))))
Ale może faktyczne coś wrzucę? Tylko niestety nie jestem "fotografikiem-magikiem-artystą" tylko "uwieczniaczem chwil", więc często wartość artystyczna moich fotek jest dość dyskusyjna:)
No-shadow Kick
4.03.05, 11:14
Nie siedzą na plaży? Coś w tym jest. :) Mam pół godziny spacerkiem do morza a jestem tam raptem kilka razy do roku :?:
Pozdrawiam
to chyba wynik "popularnej" choroby pt. "cudze chwalicie a swego nie znacie", no moze nie az tak dosłownie... ;)
Ale siarrrra! Nie mam zdjęć "górskich" robionych Olkiem! Wszystkie były robione Fuji FinePixem 1400Zoom! Widać, że dawno nie byłem w górach...:)
taka plama... ;) no to czas nadrobic... :)