PDA

Zobacz pełną wersję : Giełda Warzywna - Chwaszczyno

Shevers
22.06.09, 13:53
Witam wszystkich forumowiczów. Po ostatniej wyprawie na giełdę zrobiłem "kilka" fot. Pierwszy raz w życiu nie mogę się zdecydować jakie powinienem usunąć, a jakie zostawić. Mam nadzieję, że pomożecie mi w wyborze.

kali999
22.06.09, 14:11
Dla mnie 3, 4, 9, 11 są najmniej ciekawe czyli out.

sisman
22.06.09, 14:47
jeżeli serio,
to 6 jest z giełdy - choć kadrowanie leży - po co pierwsza buda
reszta to tytuł winien być inny: szrotowisko na ...
co chciałeś pokazać na 5,11,12 - nie wiem
Giełda to towary, ludzie

kowalikster
22.06.09, 16:52
Mało tutaj widać giełdy.
Jeśli już to powinieneś umieścić tu zdjęcia ludzi, warzyw; uchwycić momenty pakowania, dobijania targu, płacenia itd.
Natomiast Ty ująłeś to w stylu targowiska w okręgu czarnobylskim - nie uwłaczjąc tamtejszym mieszkańcom - poprzez śmietniki, stare samochody i te zimne kolory. Jeśli ma to być "Giełda Warzywna - Chwaszczyno" to MZ powinieneś wyrzucić wszystkie.

Shevers
22.06.09, 19:53
Chciałem przedstawić jak pusta jest w niedziele. Jakbyście zauważyli mało stoisk jest otwartych i prawie w ogóle ludzi nie ma...

kowalikster
22.06.09, 21:56
To chyba źle nazwałeś serię, może lepsza by była "Zapomniana giełda"... chyba wiesz co chce zasugerować.
Zauważyłem to, że mało jest stoisk - również wśród Twoich fotek jest ich mało. A śmietniki są nie tylko na giełdach...
Być może zbyt subiektywnie to oceniam... ale szczerze.

aga_piet
23.06.09, 09:05
Brakuje mi trochę detali, jak np. ten różowy samochód na 5. Albo ujęcie jak na 6. tylko z bliska. Zabrakło Ci chyba pomysłu na kadry, bo temat wdzięczny przecież.
Zostawiłabym 1, 5, 6, 10.

marecki
23.06.09, 09:08
Inny tytuł i zupełnie inna bajka. Foty takie trochę mało ciekawe ale jednak coś pokazują z tego co miały pokazać. Pozdrawiam

gryps
23.06.09, 09:31
muszę zgodzić się z przedmówcami...
może ze 2 zdjęcia kojarzą mi się z giełdą{nr.6; (1?)}
(niekoniecznie na Warzywnej)
ja nie wiem jak to tam wygląda...ale giełdy wszędzie są podobne
reszta pasuje do wszystkiego...nie tylko do "giełdy na warzywnej":wink:

Sebaa
23.06.09, 18:49
Może tam i mało jest giełdy w giełdzie :mrgreen: .
Ale momentami klimat ciekawy, przedmówca wspominał coś o Czarnobylu, w scenerii, którą pokazałeś można by umieścić bohatera gry S.T.A.L.K.E.R. i jego kolejne przygody...

Swoją drogą, może kiedyś się tam wybiorę uzbrojony :mrgreen:

Pozdrawiam