Witam wszystkich forumowiczów. Po ostatniej wyprawie na giełdę zrobiłem "kilka" fot. Pierwszy raz w życiu nie mogę się zdecydować jakie powinienem usunąć, a jakie zostawić. Mam nadzieję, że pomożecie mi w wyborze.
Witam wszystkich forumowiczów. Po ostatniej wyprawie na giełdę zrobiłem "kilka" fot. Pierwszy raz w życiu nie mogę się zdecydować jakie powinienem usunąć, a jakie zostawić. Mam nadzieję, że pomożecie mi w wyborze.
Zapraszam na: www.adrianchudek.com
Dla mnie 3, 4, 9, 11 są najmniej ciekawe czyli out.
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
jeżeli serio,
to 6 jest z giełdy - choć kadrowanie leży - po co pierwsza buda
reszta to tytuł winien być inny: szrotowisko na ...
co chciałeś pokazać na 5,11,12 - nie wiem
Giełda to towary, ludzie
Fotografia to największy kłamca na świecie. Bo wybieram mój punkt widzenia. Alex Majoli
E-30 + różniste słoiki + dekielki takowe + okular Irek'45 +sisfuzor
Mało tutaj widać giełdy.
Jeśli już to powinieneś umieścić tu zdjęcia ludzi, warzyw; uchwycić momenty pakowania, dobijania targu, płacenia itd.
Natomiast Ty ująłeś to w stylu targowiska w okręgu czarnobylskim - nie uwłaczjąc tamtejszym mieszkańcom - poprzez śmietniki, stare samochody i te zimne kolory. Jeśli ma to być "Giełda Warzywna - Chwaszczyno" to MZ powinieneś wyrzucić wszystkie.
Chciałem przedstawić jak pusta jest w niedziele. Jakbyście zauważyli mało stoisk jest otwartych i prawie w ogóle ludzi nie ma...
Zapraszam na: www.adrianchudek.com
To chyba źle nazwałeś serię, może lepsza by była "Zapomniana giełda"... chyba wiesz co chce zasugerować.
Zauważyłem to, że mało jest stoisk - również wśród Twoich fotek jest ich mało. A śmietniki są nie tylko na giełdach...
Być może zbyt subiektywnie to oceniam... ale szczerze.
Brakuje mi trochę detali, jak np. ten różowy samochód na 5. Albo ujęcie jak na 6. tylko z bliska. Zabrakło Ci chyba pomysłu na kadry, bo temat wdzięczny przecież.
Zostawiłabym 1, 5, 6, 10.
Inny tytuł i zupełnie inna bajka. Foty takie trochę mało ciekawe ale jednak coś pokazują z tego co miały pokazać. Pozdrawiam
mente et malleo
muszę zgodzić się z przedmówcami...
może ze 2 zdjęcia kojarzą mi się z giełdą{nr.6; (1?)}
(niekoniecznie na Warzywnej)
ja nie wiem jak to tam wygląda...ale giełdy wszędzie są podobne
reszta pasuje do wszystkiego...nie tylko do "giełdy na warzywnej"![]()
Może tam i mało jest giełdy w giełdzie.
Ale momentami klimat ciekawy, przedmówca wspominał coś o Czarnobylu, w scenerii, którą pokazałeś można by umieścić bohatera gry S.T.A.L.K.E.R. i jego kolejne przygody...
Swoją drogą, może kiedyś się tam wybiorę uzbrojony
Pozdrawiam
Sebaa
"Kto umiera bogatszy ten wygrywa"
"Życie jest pasmem straconych okazji"
"Dzień w którym kupię karabin nadchodzi."